Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Alcatel is megvillantotta legújabb termékcsaládját

Kütyük

Az Alcatel is megvillantotta legújabb termékcsaládját

6 inches óriástelefon, okosóra és egy tablet is érkezett a vállalattól.

A Samsung nem volt egyedül a 6 inchnél is nagyobb óriástelefonjaival a 2014-es IFA rendezvényen. Az Alcatel is bemutatta legújabb termékcsaládját, és köztük a Hero 2 okostelefont. A 7.9 mm vékony készülék egy 6 inches kijelzővel, kerekített, fém házzal és 175 grammos súllyal rendelkezik. Az IPS TFT kijelző Full HD felbontást kapott, ami természetesen ekkora méretek mellett elengedhetetlen. Egy hasznos tollat is kapunk hozzá, mellyel a vállalat elmondása szerint kiélhetjük kreativitásunkat, és a munka is sokkal hatékonyabbá válik. Képes felismerni gyors kézírásunkat, így a jegyzetelés többé nem akadály.

A teljesítményben sem marad le az Alcatel legújabb modellje. Egy 2 GHz-es nyolcmagos MediaTek MT6592 processzor működteti az eszközt, 2GB RAM mellett, 16GB tárhellyel, melyet sajnos csak +32GB micro SD kártyával bővíthetünk ki. Az akkumulátor 3100 mAh-es, mely kétség kívül remek társunk lesz a hosszú, sűrű napokon. A fotókért egy 13MP-es szenzor felel, optikai képstabilizálással. Emelett támogatja a WiFi 802.11a/b/g/n, GPS, AGPS és a Bluetooth 4.0 kapcsolatokat, valamint NFC-vel is rendelkezik. Az ára valamivel 100 000 Ft fölött van, és már tegnap megkezdte a kiszállításokat az Alcatel.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a hozzá tartozó okosórát sem, mely egy meglehetősen vonzó külsőt tudhat magáénak. A kör kijelző talán nem olyan szép, mint a Moto 360-é, és kerete is valamivel nagyobb, de sok riválist megelőz az okosórák piacán. A készülék sajnos nem a Google által fejlesztett Android Wear operációs rendszert futtatja, de rendelkezik szívritmusmérővel, és az értesítéseket, a médialejátszót, a kamera távirányítót szintén elérjük róla. Ára 35 000 forint.

Ezenkívül egy 8 inches Hero 8 tablet is bemutatkozott, Full HD kijelzővel és 310 grammal. Ez a készülék is roppant vékony, mindössze 7.3 mm. A Hero 2 architektúráját kapta, egyedül akkumulátora nagyobb, mely 4060 mAh. Kamerája csak 5MP, de ez egy táblagépnél nem is a legfontosabb. Sajnos áráról még nincsenek információink.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés