Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tilos a chatprogramok használata a Vodafone-nál

Kütyük

Tilos a chatprogramok használata a Vodafone-nál

Nem nézi jó szemmel a Vodafone, ha internetes chatprogramot használunk.

Napjainkban hatalmas népszerűségnek örvendenek a különböző chatprogramok, melyek ingyenes kapcsolattartási lehetőséget biztosítanak a felhasználónak. Érthető módon ez nem igazán tetszik a szolgáltatóknak, ők ugyanis jobb szeretnék, ha az emberek normál telefonálással illetve SMS-ezéssel bonyolítanák le az ügyeiket.

A DragonWeb vlog szerzője figyelt fel az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) lévő pontra miszerint a mobil eszközökre készített kliens programok használata nem engedélyezett. Ez röviden nem más, mint a Skype és társainak konkrét tiltása, vagyis a felhasználót elvileg büntetéssel is sújthatják, ha ezt nem tartja be. Mivel a fentebb is említett ÁSZF már 2012 november 1 óta van érvényben és még senkit nem ért szankció ezért, így valószínűsíthető, hogy maga a Vodafone sem veszi túl komolyan, ám mégis problémás, hogy egy modern, okostelefonokkal teletűzdelt világban ilyen feltételeknek kelljen megfelelni.

angryfone

A Vodafone Matrix 1, Matrix 2, Matrix 3 és Matrix 4 csomagokon kívül VitaMAX Bónusz és Jutalom Net, a Go és Go+  és a ZsebNet szolgáltatásra él a tiltás, illetve szintén nem engedélyezett a RED csomagokon belül a Tethering, azaz az internetünk számítógépre való megosztása sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés