Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korlátlan beszélgetést és 4G-s internetet kínál a Telekom új csomagja

Kütyük

Korlátlan beszélgetést és 4G-s internetet kínál a Telekom új csomagja

Már elérhetők a Telekom új, korlátlan telefonálást kínáló lakossági Next csomagjai.

A Magyar Telekomnál mostantól elérhetők a korlátlan beszélgetést és SMS-eket, továbbá 4G-s mobilinternetet és készülékkínálatot tartalmazó új Next M, Next S és Next XL Aranytárskártya díjcsomagok. A lakossági felhasználók így azonnal élvezhetik az új korlátlan díjcsomagok előnyeit. Az üzleti ügyfeleknek kínált új Next Business M díjcsomag pedig már október 18-ától igénybe vehető.

A Telekom mint egyedüli integrált, mobil és vezetékes termékkínálattal rendelkező szolgáltató

kiemelt havidíj-kedvezményt kínál hűséges ügyfelei részére a Next díjcsomagokhoz. A mobil vagy vezetékes szolgáltatással és arany vagy platina kedvezménnyel rendelkező ügyfelek Next Aranytárskártya előfizetést vehetnek igénybe, akár 5000 Ft havi díjkedvezménnyel.

A Telekom által kínált egyedülálló ügyfélélményt tovább fokozza az ország legnagyobb, ma már a lakosság közel 40%-ára kiterjedő 4G lefedettsége.

A lakossági ügyfelek részére kínáltNext S, Next M és Next XL Aranytárskártya intergált ajánlatokhoz a 4G-képes okostelefonok széles választéka is megvásárolható kedvező feltételek mellett. Az ügyfelek már 6 gyártó 30 különböző 4G-s készülékéből választhatnak, amilyen például a Samsung Galaxy S4 Zoom, a Samsung Galaxy Express, a Nokia Lumia 820 és a Sony Xperia Z. Ezekhez társulnak a Magyarországon és a Telekom kínálatában mától forgalomba kerülő új Apple iPhone 5s és iPhone 5c készülékek.

telekom

Az új Next S díjcsomaggal afelhasználók az ország legnagyobb, több mint 5 milliós ügyfélkörével beszélhetnek és SMS-ezhetnek hálózaton belül korlátlanul. Emellett a díjcsomag 500 MB mobilinternetezést és bármely belföldi alapdíjas irányban lebeszélhető 160 percet is tartalmaz. A Next S készülékkel 7990 Ft havi díjért, Aranytárskártya előfizetéssel pedig már havi 5490 Ft-ért vehető igénybe, két év tarifahűséggel. A Next S készülékvásárlás nélkül is igénybe vehető 6490Ft havi díjért, szintén két év tarifahűséggel

Az új Next M díjcsomag korlátlan belföldi hívásokat és SMS-eket tartalmaz minden alapdíjas irányban, emellett 500 MB mobilinternetezést is magában foglal. Készülékvásárlással a Next M havi díja 14 990 Ft, Aranytárskártya előfizetéssel pedig 9990 Ft, két év tarifahűséggel. A Next M díjcsomag készülékvásárlás nélkül is igénybe vehető 10 990 Ft havi díjért, szintén két év tarifahűséggel.

Az új Next XL Aranytárskártya díjcsomaggal a Telekom kiemelkedő, 3 GB adatmennyiséget kínál a mobilinternetezőknek a korlátlan belföldi hívások és SMS-ek mellett, 15 990 Ft havi díjért, két év tarifahűséggel. A díjcsomag további előnye, hogy a benne foglalt 3GB adatot az ügyfelek tetszőlegesen megoszthatják két eszköz között a DuoNet SIM kártyával, így egyszerre két eszközön mobilinternetezhetnek egy előfizetéssel.

Az üzleti ügyfelek részére kínált új Next Business M üzleti mobildíjcsomaggal már 9900 Ft havi díjért elérhető a felhasználóknak a korlátlan belföldi beszélgetés és SMS-ezés minden alapdíjas irányban,valamint500 MB mobilinternetes adatforgalom több Next Business M előfizetés egyidejű igénybevétele esetén a 4. és az azt követő SIM kártyákra előfizetésenként. Emellett csoporton belüli 0 Ft-os híváskedvezményt biztosítunk üzleti ügyfeleinknekkülön havi díj nélkül, és a készülékes ajánlattal akár 0 Ft-ért 4G-képes csúcstelefont is.

A Next Business díjcsomagokhoz kínált többlet szolgáltatása második, Tandem SIM kártya, amellyel 508 Ft havi díjért mobiltelefonon és táblagépen vagy notebookon egyszerre lehet internetezni a díjcsomagban foglalt adatforgalmat felhasználva. A Next Business üzleti díjcsomagok 2 éves hűségidővel és kisvállalkozói keretszerződéssel vehetők igénybe.

Az új Next ajánlatok 2013. december 31-ig vásárolhatók meg, azonban az ügyfelek ezt követően is változatlan feltételekkel vehetik igénybe a díjcsomagokat az előfizetői szerződésükben foglaltak szerint. A díjcsomagokra és a kapcsolódó készülékkínálatra vonatkozó részletes és teljes körű feltételek elérhetők a Telekom vállalati weboldalán (www.telekom.hu), a 1412-es lakossági és a 1435-ös üzleti ügyfélszolgálati telefonszámon, valamint a Telekom üzletekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés