Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korlátlanul telefonálhatunk belföldön a Vodafone-nál

Kütyük

Korlátlanul telefonálhatunk belföldön a Vodafone-nál

A Vodafone bemutatja: Korlátlan belföldi hívások már 10 ezer Ft alatt, hálózaton belül pedig 5 ezer Ft alatt!

A Vodafone október 4-től teljesen új, letisztult, könnyen áttekinthető tarifa portfóliót kínál lakossági ügyfeleinek. Ettől kezdve mindössze négy lakossági előfizetéses csomag szerepel kínálatában. A Vodafone az átlátható tarifa csomagokkal és a készülék értékesítés egyszerűsítésével válaszol a fogyasztói igényekre. Egyben elősegíti, hogy új és jelenlegi ügyfelei az eddigieknél sokkal könnyebben tudjanak majd a saját szempontjaik alapján jó döntéseket hozni, a nekik leginkább megfelelő szolgáltatásokat kiválasztani. Korlátlan telefonálás már 10 ezer forint alatt is!

vodafone_1774758c

„A legnagyobb újítás az, hogy a korlátlan belföldi beszélgetéseket és szöveges üzenetküldést biztosító új Red Basic, a lélektani határt jelentő 10 ezer forint alatt is elérhető lesz! A korábbi, készülék nélküli Red Standard csomagnál közel 40 százalékkal olcsóbb Red Basic mindössze havi 9 990 Ft-ért ad teljes szabadságot, hiszen a normál belföldi telefonszámok esetében korlátlanul, minden költöttség nélkül lehet telefonálni és SMS-t küldeni, valamennyi hazai hálózatba.” – emelte ki Alexandre Froment-Curtil lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató helyettes. A Red Basic csomag havi 500 MB-os adatforgalmi keretet tartalmaz, amit a fogyasztók a saját fogyasztói szokásaik és igényeik alapján bővíthetnek. A Vodafone új előfizetéses portfóliójának legbővebb szolgáltatáscsomagot kínáló eleme a Red Plus, amely a korlátlanság és a kényelmi szolgáltatások mellett lényegesen nagyobb adatforgalmi keretet és hatalmas felhő alapú tároló kapacitást kínál az okostelefont használóknak, 13 990 Ft-os áron.

A Vodafone szélesített Red szolgáltatáscsomag portfóliójában továbbra is minden ügyfél a már megszokott megkülönböztetett figyelemben és kiszolgálásban részesül.  A tarifába foglaltan kapnak készülékbiztosítást, a telefonjaikat a márkaüzletekben a szakértők díjmentesen állítják be, átmentik az előző készüléken tárolt adatokat és egyéb tartalmakat, valamint a későbbiekben is bármikor állnak az ügyfelek rendelkezésére, ha bármilyen segítségre szorulnának mobiljukkal kapcsolatban, legyen szó alkalmazások telepítéséről vagy egyéb problémáról. Emellett a Red előfizetők soron kívüli kiszolgálásra számíthatnak a Vodafone márkaboltokban és a telefonos ügyfélszolgálaton is.

Szabadság az alacsonyabb forgalmú ügyfeleknek is!

A Vodafone a kisebb forgalmú ügyfeleknek október 4-től az új Go csomagokat ajánlja.

Az mobilinternetes keretet és felhő alaphelyet is kínáló Go csomagok közül a Go+ mindössze havi 4 990 forintos áron kínál hálózaton belül korlátlan hívást és végtelen számú SMS-t, valamint 150 perc hívást, vagy 150 SMS-t a többi belföldi hálózatba.

A belépő szintű Go alapcsomag havi 2 690 Ft-ért kínál 100 perc hívást, vagy 100 SMS-t bármely hazai normál díjas hálózatba, valamint 150MB adatforgalmi keretet és 2 GB-os felhő-alapú tárhelyet.

 vodaarlista

Forradalom a készülékek értékesítésében is a Red ügyfeleknek

A tarfiák megújításával egy időben a Vodafone a készülékek értékesítését is egyszerűsítette. A Red szolgáltatás csomagokhoz kínált telefonokat a Vodafone négy csoportba sorolta és ezután ezeket a tarifacsomag árán felül fizetendő havi 2-3-5-8 ezer forintos havidíjért lehet megvenni – függetlenül attól, hogy az ügyfél melyik Red szolgáltatáscsomagot választotta. Így az 1 Ft-os készülékek kínálata tovább nő.

Előrelépés a környezettudatos számlázásban

A harmadik nagy újdonság, hogy a Vodafone bevezeti az úgy nevezett e-pack szolgáltatást, a számlát környezetbarát módon elektronikusan (e-számlával, átutalással) rendező ügyfelek számára. A Go csomagok e-pack-kal és pontos fizetéssel havi 300 Ft, a Red szolgáltatáscsomagok pedig havi 1000 Ft megtakarítást jelentenek ügyfeleinknek. Vagyis ilyen kedvezményekkel honorálja a Vodafone, ha valaki környezetkímélő módon, elektronikusan fizeti számláját.

Részletek: www.vodafone.hu/ujtarifak



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés