Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a Vodafone-nál a GALAXY Tab3

Kütyük

Megjelent a Vodafone-nál a GALAXY Tab3

Mától elérhető a Vodafone márkaboltjaiban és webshopjában a Samsung táblagép családjának egyik legújabb tagja, a 8 hüvelykes GALAXY Tab3 8.0.

A készülék a Tablet MobileNet 21 csomaggal már 29900 Ft-os áron megvásárolható.

A legtöbb esetben a táblagépek – ahogy a Samsung Tab3 családja is – 7-8-10 hüvelykes méretben érhetőek el.  Sokak szerint a 8 hüvelykes kijelző az ideális választás, hiszen ez még egy kézzel is fogható, tartható, könnyen hordozható – ugyanakkor mégis ideális eszköz a szórakozáshoz, filmezéshez, olvasáshoz és egyéb multimédiás tartalmak fogyasztásához.

Az 1,5 GHz-es kétmagos processzorral szerelt, Android Jelly Bean 4.2.2-t futtató Galaxy Tab 3 készülék ideális a mindennapos használatra és multimédiás tartalmak fogyasztására. Ragyogó minőségű kijelzőjének, valamint a Samsung Sound Alive, valamint Dolby Sound Effect technológiáknak köszönhetően a Tab 3 a remek képminőségével és kitűnő hangzásával az otthoni szórakozás középpontja lehet, ugyanakkor a Samsung az optimalizált, szem- és akkumulátor-kímélő beállításoknak köszönhetően akár e- könyv-olvasóvá is varázsolható a készülék. 

GALAXY Tab 3 7.0 (1)

A mindössze 7,4 mm vastag, 314 g tömegű 3G-s Tab3 segítségével a Vodafone által üzemeltett „legek hálózatán” az ország 97,4%-án lehet a felhasználó akár folyamatosan online.

A 20,3 cm-es 1280 x 800 felbontású kijelzőn online videotéka és web tartalmak között lehet böngészni, valamint a Samsung WatchON szolgáltatással univerzális távirányítóként használható a táblagép.. A szintén előretelepített az S Translator, amely a beszédhangot is felismeri és lefordítja. Az utazást és felfedezést az S Travel és a Smart Travel Companion is segíti, amelyek valós idejű információkkal szolgálnak az útról, illetve a közelben lévő helyekről. A Story Album és a Group Play alkalmazások pedig a még könnyebb megoszthatóságot teszik lehetővé



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés