Connect with us

technokrata

Kiszivárgott az olcsóbb iPhone doboza

Kütyük

Kiszivárgott az olcsóbb iPhone doboza

Egy szappantartót idéz az Apple olcsóbbik telefonjának a csomagolása.

Jelen információk szerint valamikor szeptember folyamán leplezik el az olcsóbb iPhone-t, és a “normál” kiadás utódját a mostanság iPhone 5S néven emlegetett készüléket. Ha ezek a pletykák pontosak, akkor a gyártás már most elkezdődött, hogy minden simán menjen a megjelenéskor. Mivel  ilyenkor nemcsak a készülék, hanem a hozzá tartozó tartozékok is végleges alakjukat öltik, így nem meglepő, hogy bizony a doboz is kézzelfoghatóvá vált mostanra.

Szerencsénkre nem csak megfogni lehet, hanem lefotózni is. Így derült ki, hogy az állítólagos modell iPhone 5 C néven kerül majd a boltok polcaira. A C a Colour szó rövidítése lesz, ami színt jelent, ezzel is utalva a hátlap különböző színeire. Rossz nyelvek viszont a C inkább Cheap-et, azaz olcsót jelent majd, bár ez egyáltalán nem vall az Apple-re.

iphone-5C

Akármit is takarjon a rövidítés, az biztos, hogy az új modell sokak figyelmét felkeltheti, olyanokét is, akik korábban androidos modelleket vásároltak. Ezzel a lépéssel tehát a konkurenciától csábítana el vevőket a kaliforniai vállalat, ami a mai ínséges időkben bizony jól jönne nekik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin