Connect with us

Hirdetés

technokrata

LTE mindenkinek: Itt a Nokia Lumia 625

Kütyük

LTE mindenkinek: Itt a Nokia Lumia 625

Középkategóriás készülékkel bővíti kínálatát a Nokia.

Ma délelőtt hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb modelljéről a Nokia. A középkategóriás újdonság elsősorban nagy kijelzőjével hívja fel magára a figyelmet, hiszen ebben a kategóriában nem megszokott a 4,7″-es megjelenítő. Az már nem annyira örömteli, hogy az  IPS egység  az olcsóbb Windows Phone 8-as modellektől megszokottan mindössze 480 x 800 pixel felbontással bír, mely mindössze 201 PPI részletességet eredményez, ami a mai kínálatban alacsonynak mondható. A 159 grammos Lumia 625-be egy 1,2 GHz-es kétmagos processzor, 512 MB RAM és 8 GB beépített memória került, ez utóbbi microSD-vel bővíthető.

Nokia_Lumia_625_Group_465

A HSPA+ illetve LTE támogatással érkező modellbe Wifi, Bluetooth 4.0 is került. Navigációhoz a beépített GPS-t lehet igénybe venni, melyhez Nokia HERE Drive beta is tartozik, ezt legfeljebb  1 országban használhatjuk ingyen. A  hátoldalra egy 5 megapixeles, LED villanóval felszerelt kamerát helyeztek el a mérnökök, ezzel 1080p felbontásban is készíthetünk videókat.

Hero_465

A sárga,narancs,zöld, fekete és fehér színekben is megvásárolható készülék még ebben a negyedévben megérkezik a boltok polcaira, várhatóan 80 ezer forint körüli kezdőáron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés