Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zenehallgatás megállás nélkül az új Sony Walkman lejátszókkal

Kütyük

Zenehallgatás megállás nélkül az új Sony Walkman lejátszókkal

Akár 77 órás üzemidő, zajszűrés és stílusos forma egészíti ki a gyártótól megszokott kristálytiszta hangzás élményét.

Az akár 77 órás készenléti idejű elegáns Walkman® E580 tökéletes partnere azoknak, akik szívesen megfeledkeznek a mindennapos töltésről. A tökéletes zenei élményt a kristálytiszta hangzásért felelős ClearAudio+ mód mellett olyan technológiák biztosítják, mint a Clear Bass, Clear Stereo, a Clear Phase és a DSEE, amely a tömörítés során elveszett magas frekvenciák visszaállítását teszi lehetővé. A Sony szabadalmaztatott hangfeldolgozó rendszere, a VPT a stúdiók, klubkoncertek és arénák hangzásvilágának életre keltésével új dimenziót nyit a zenehallgatás világában.

sony walkman e580

Az E580-hoz járó fülhallgatóba épített digitális zajszűrő kizárja a felesleges külső hangok 98%-át, így tiszta és zavartalan hangélményt biztosít utazás vagy irodai munka közben is. Az E szériás Walkman® MP3 lejátszók közül először az E580 teszi lehetővé a FLAC formátumú fájlok hallgatását is. A kiváló minőséghez vonzó külső társul, a vékony alumíniumborítás egyszerre könnyen hordozhatóvá és stílusossá teszi a készüléket.

A színes, kompakt Walkman® E380 lejátszóba épített Clear Bass technológia torzítás nélküli hangzást és tiszta sztereó élményt biztosít nagy hangerőn is. A Clear Stereo elkülöníti a bal és a jobb csatorna hangfeldolgozását, a Dynamic Normaliser pedig kiegyenlíti a zeneszámok közötti zavaró hangerőugrásokat. A készülék a beépített ötsávos hangszínszabályzóval az egyéni ízlésnek megfelelő finomhangolásnak is teret enged.

sony walkman e380

A beépített FM rádió és a feltöltött lejátszási listák hallgatása mellett az LCD kijelzőn a videók és a képek is kiemelkedő minőségben megtekinthetők. Az E380 a 30 órás lejátszási idejével tökéletes kikapcsolódást jelent hosszabb utazások során is. A Walkman® készülékek feltöltése egyszerű és gyors, elég csak áthúzni a dalokat, fotókat, videókat, podcastokat, lejátszási listákat (nem DRM tartalmakat) a Windows® intézőből vagy az iTunes-ról.

Az új Walkman® NWZ-E580 és NWZ-E380 készülékek júliustól Európa-szerte elérhetőek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés