Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb nevek a Sony háza tájáról

Kütyük

Újabb nevek a Sony háza tájáról

Kettő, még az idei nyár folyamán bemutatkozó csúcsmodell kódneve került napvilágra.

A 2011-es évtől új taktikát vezetett be a Sony. A japán gyártó azóta ugyanis két csúcsmodellt készít egy évre. Egyet az első félévre, ezt jellemzően a januári CES-en mutatják be, és egyet a karácsonyi szezonra. Ez  utóbbit általában az augusztusi IFA kiállítás keretein belül leplezik le. Mivel már megállíthatatlanul közeledik a nyár utolsó hónapja törvényszerűen újabb információ-morzsák kerültek napvilágra.

xperia_logo_111134065320

Az első pletykált modell a “One Sony” szellemiségében készített Honami lesz. Ez a készülék lesz az abszolút csúcskészülék, a Sony valaha volt, legfejlettebb okostelefonja. Az 5″-es Triluminos  technológiával készített FullHD-s kijelző mellé négymagos, 2,3 GHz-es processzor mellé 2 GB RAM került. Már ez is becsületére válna a legtöbb készüléknek, de a Sony itt nem állt meg, és minden zene vagy fotózás rajongót magához akar csábítani. A telefonba ugyanis egy 20 megapixeles Carl Zeiss optikás kamera tartozik, mely mellé Xenon vaku és dupla LED is került. A zenét a Walkman audio chip segítségével még kristálytisztábban élvezhetjük. A csepp és porálló készülékbe 2700-3000 mAh közötti kapacitással rendelkező akkumulátor kerülhet.

Sony-logo

Akinek esetleg kevés lenne a már amúgy is hatalmasnak számító 5″, az a Togari kódnéven fejlesztett készülékben találhatja meg álmai mobilját. A készülék ugyanis 6,44″-es, FullHD felbontású megjelenítővel kerülhet a boltok polcaira. A pletykák szerint meglehetősen vékony telefonban az Xperia Z nagyobbik testvérét köszönthetjük, valószínű, hogy az üvegből készült burkolat alatt ugyan az a hardver lakozik majd, mint kisebbik testvérében.

Ha az európai modellek még egy ideig nem is, de az ázsiai megfelelőjük már június folyamán piacra kerülhet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés