Connect with us

technokrata

LTE készülékkel bővül a HTC One családja

Kütyük

LTE készülékkel bővül a HTC One családja

A tajvani gyártó bejelentette a HTC One SV-t, mely középkategóriás hardverrel és 4G-s támogatással érkezik Magyarországra a jövő év elején.

Az 1,2 GHz-es kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 processzort és a fejlett hálózati technológiát használva a HTC One SV egyedülálló teljesítményt nyújt nagy felbontású videók streamelése, játék vagy multitasking esetén is. A dokumentumok, fotók, alkalmazások tárolásáról a Dropbox és a SkyDrive integráció gondoskodik, ami –a Micro SD bővíthetőséggel együtt – akár 32 GB-nyi helyet jelent, a meglévőn felül. Az NFC és az Android Beam jóvoltából a telefon bizonyos tartalmait akár úgy is átküldhetjük egy másik, szintén NFC képes készülékre, ha hozzáérintjük.

 A HTC One SV esetében is a One családtól megszokott  kamera áll a felhasználók rendelkezésre. Az egy gombnyomásra történő sorozatfelvétel vagy a VideoPic üzemmód mellett a kedvezőtlen fényviszonyok sem jelenthetnek akadályt a jó minőségű fotók elkészítésében. A HTC One SV 5 megapixeles, hátlapi kamerával bír, valamint BSI szenzorral és f/2.0-s objektívvel, és támogatja az 1080P HD videó felvételt. Ezt egészíti ki az 1,6 megapixeles előlapi kamera, f/2.2-sobjektívvel és BSI szenzorral felszerelve.

A kizárólag a HTC készülékein elérhető Beats Audio hozzájárul ahhoz, hogy a zenehallgatás igazi stúdió minőségű élményt jelentsen a felhasználóknak. A zeneszámok, albumok szinkronizálását és kezelését pedig az új HTC Sync Manager könnyíti meg.

 A HTC One SV 4,3 hüvelykes képátlóval, LCD-2 kijelzővel és policarbonátházzal kerül forgalomba., 2013 januárjától pedig elérhető lesz Magyarországon is.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu