Connect with us

technokrata

Okostelefonra költözik a Vice City

Kütyük

Okostelefonra költözik a Vice City

A Mikulás idén Cuban Hermes-en jön.

A GTA II után forradalminak számított a GTA III, mellyel eltűnt a felső nézet, helyette pedig jött a TPS. Azután jött a Vice City, a San Andreas és így tovább. A Sorozat jelenleg az ötödik résznél jár már, nem számolva a különböző konzolos verziókat.

A GTA III körülbelül egy éve, hogy feltámadt hamvaiból, ugyanis a Rockstar Games megcsinálta annak androidos és iOS-es verzióját, amely akár egy 3GS-en is remekül elfut (ha nem megy más applikáció a háttérben). Most pedig jön a következő epizód, a GTA Vice City, mely a ködös-nyirkos Liberty City-ből Miamiba visz minket, ahol meleg van, napfény, csajok fürdőruhában és sok-sok kubai. Azt nem ígérhetjük, hogy az első nap ingyenes lesz akár csak egy másodpercre is, de egy öt dollár/4 euró környéki áron megvásárolhatjuk majd a Google Play vagy AppStore áruházból attól függően, hogy androidos vagy iOS-es eszközt használunk-e. Hogy mikortól? December hatodika a megjelenés dátuma.
A Vice City némileg változni fog a PC-s verzióhoz képest, ugyanis frissülnek a karakterek modelljei, jobb fényezés lesz a jellemző a grafikára, jobb célzást érhetünk el és az irányítást teljesen személyre szabhatjuk.

A támogatott eszközök pedig a következőek:

iOS-es eszközök: iPad, iPhone 4, 4S & 5, iPod touch 4th & 5th generáció

Androidos eszközök: Motorola Razr, Razr Maxx, Razr Maxx HD, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note 1 & 2, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, P, T & TL, Sony Walkman Z Series Media Player, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4

Androidos táblagépek: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, Google Nexus 7, Google Nexus 10



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin