Connect with us

technokrata

Négy új androidos készüléket mutatott be a ZTE

Kütyük

Négy új androidos készüléket mutatott be a ZTE

A négyből három alacsony-középkategóriás, a negyedik viszont HD.

A ZTE Oroszországban jelentette és mutatta be négy középkategóriás készülékét, melyek zöme természetesen nem csak az orosz piacra készült.

A legizgalmasabb természetesen a Grand Era (V985), mely HD kijelzővel és négymagos processzorral csábít mindenkit. A négy és fél hüvelykátmérőjű készülék 720p-s felbontással rendelkezik, mindössze 8.6 mm vastag, elsődleges kamerája 8 megapixeles, másodlagosa pedig 1.3 megapixeles. A GSM/CDMA telefon processzora négymagos, 1.5 GHz-es órajellel.

Második versenyzőnk a ZTE V889M, mely Dual-SIM-es, 4 hüvelykes kijelzővel bír, kamerája 5 megapixeles, processzora viszont csak kétmagos, 1.5 GHz-es órajelű. Tárhelye 4 GB, memóriája pedig 521 MB. A V889M-en Android 4.0 fut.

A ZTE harmadik készüléke, a V887 némileg nagyobb lett a V889M-hez képest, ugyanis képernyője 5 hüvelykes, melynek felbontása WVGA. Szintél támogatja a két SIM-et, processzora ugyanúgy kétmagos, 1 GHz-es, kamerája szintén 5 megapixeles, viszont van előlapi VGA kamerája is. Akkumulátora 2000 mAh, memóriája 512 MB, tárhelye 4 GB.

Utoljára hagytam az alsókategóriás ZTE V790-et, mely szintén Dual-SIM-es, kijelzője azonban csak 3.5 hüvelyk és HVGA felbontással bír. Kamerája egyelőre ismeretlen, valószínűleg 3 megapixeles. Tárhelye egy gyengécske 1 GB (ezt azonnal bővíteni kell microSD-vel), melyre előzetesen egy Android 4.0-t telepítettek fel a készítők.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
redmi note
lifestyle

Kütyük

Lifestyle Smart Monitor a Samsungtól

2020. november 20. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin