Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: 4,7 megabyte mobilnet 5.800 Ft

Kütyük

Vodafone: 4,7 megabyte mobilnet 5.800 Ft

A Vodafone 5.800 Ft-tal szeretné, hogy hozzájáruljunk Jenson Button budapesti kőrözéséhez, 4,7 megabájt mobilnet forgalomért cserébe. Újabb tanulságos történet következik.

Vodafone Otthon Classic csomagunkat immáron másfél éve használjuk, melyhez a múlt hónapban egy HTC okostelefont passzintottunk. A készüléken ugyan kikapcsoltuk a mobilnetet, de valószínű, hogy addigra már késő volt: valamennyi minimál adatot már forgalmazott a mobilhálózaton, melyet akkor, az alatt a pár perc alatt észre sem vettünk.

A mai nap jött a mobilszámla a Vodafone-tól: 4,7 megabájt adatforgalomért 5.803 Ft-ot számolt fel a szolgáltató, hivatkozva arra, hogy a Vodafone Internet Start, mint csomag, melyet sosem kértünk, aktiválva volt az előfizetésen.

Egy Vodafone Otthon Classic csomaghoz Internetcsomag? Az, hogy ez elviekben a weboldalon sem lehetséges? Az, hogy 4,7 megabájtért 5.800 Ft-ot kiszámláz a szolgáltató és pökhendien közli az ügyfélszolgálatos a telefonban, hogy ez szerinte nem kiugró?

Mindenki  döntse el maga a kérdésekre a válaszokat, mi egy NMHH, egy Fogyasztóvédelmi levéllel és három előfizetés mínusszal tudjuk honorálni a szolgáltatót és annak „hitelesített számlázási rendszerét”. No meg persze majd a sztori folytatásának közzétételével a Wikitechen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés