Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IFA-n mutatják be a Galaxy Note II-t?

Kütyük

Az IFA-n mutatják be a Galaxy Note II-t?

A Samsung állítólag a berlini expón leplezi le a nagyérdemű közönség előtt a legújabb táblatelefonját, a még mindig nagyon titokzatos óriáskészüléket, a Galaxy Note II-t.

Igazából megszokni sincs ideje az embernek az előző készülékét, máris itt az újabb és jobb ugyanabból. Ha szolgáltató lennék, de nem vagyok az, akkor nem kötnék két éves hűségnyilatkozatokat, hanem csak egyéveseket, mert nagyon rendes lennék. Tavaly októberben jelent meg a Samsung óriástelefonja, mely egyben táblagépként is funkcionál, a Galaxy Note, most pedig elérkeztünk oda, hogy elmondjuk: a berlini IFA-n fogja bemutatni a Samsung a Galaxy Note II-t, mely elődjénél is nagyobb lesz. Az 5.3 colos monstrum feszegeti a telefonok határát és alulról nyaldossa a táblagépek méretét. Mindez csak feltételezés és remélhetőleg nem lesz úgy meghurcolva a Samsung a készülék miatt, mint tavaly, amikor az Apple elérte, hogy az összes Galaxy Tab-ot el kellett rakniuk a standjukról (a plakátokat is).

A Samsung a tavaly IFA-n

Koreai lapértesülések szerint augusztus utolsó napján, 31-én rántja le a leplet a gyártó a készüléket. És mit is fogunk találni a lepel alatt? Amiben biztosak lehetünk, az a négymagos Samsung Exynos processzor. Beszélnek arról is, hogy 12 vagy 13 megapixeles kamerája lesz a készüléknek. A jelenlegi verzió tulajdonképpen egy Galaxy S II volt nagyobb méretben és képernyővel, valószínűleg a Galaxy Note II a Glaxy S III felnagyított változata lesz, semmint önálló készülék. Azt is tudni vélik, hogy ezen a készüléken már az új Android 4.1 jelly Bean fog futni.

Amikor az első generáció megjelent, senki nem hitt annak sikerében, sok újságíró szkeptikus volt a készülékkel kapcsolatban. Mára ez megváltozott, ugyanis a múlt hónapban jelentette be a Samsung, hogy elkelt a hétmilliomodik Note, vagyis havi átlagban egy millió óriástelefont adnak el világszerte az októberi megjelenése óta. Hogy lássuk, ez mekkora bődületes szám, eláruljuk, hogy a Nokia mindössze 2 millió Windows Phone-t tudott eladni három hónap alatt, ez pedig egy teljes termékpalettát jelent, míg a Samsung esetében a Note csak egy készülék a sok közül.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés