Connect with us

Hirdetés

technokrata

1 éves a WikiTech!

Kütyük

1 éves a WikiTech!

Napra pontosan tavaly, 2011. március 30-án raktuk ki a wikitech.hu-t, melyet követően most, egy évvel rá havi 200.000 látogatót számolunk.

Sűrű egy év van mögöttünk, mely alatt nemcsak a semmiből rántottuk elő a site-ot, és annak valamennyi funkcióját, hanem a Terminál.hu -val összeborulva 1998-ig visszamenőleg sikerült megtöltenünk az elmúlt 15 évet is tartalommal, az új köntösben működő, több mint egymilliós Terminál fórumról nem is beszélve.

Folyamatosan fejlesztünk, a napokban kristályosodik ki legújabb, párbaj rovatunk is, illetve készülünk több okossággal is a következő hetekre, melyekkel kapcsolatban egyelőre csak annyit árulhatunk el, hogy az egyik meglepetésünk a Táblamagazinunkkal lesz kapcsolatos. Mert hogy igen, van már tavaly szeptembertől kétheti tablet-magazinunk: hírekkel, tesztekkel, tarifatáblázatokkal, melyet folyamatosan fejlesztünk annak érdekében, hogy az a párezer olvasó, aki hétről hétre letölti ezt a formátumot, hasonlóan teljeskörű tartalmat kapjon, mint az oldalon F5-öző tábor.

Mindent egybevéve köszönjük olvasóinknak az elmúlt egy évben belénk fektetett bizalmat, ígérjük, kamatostul megháláljuk. Boldog születésnapot!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés