Connect with us
Hirdetés

technokrata

Kifogytál az ötletekből? Íme, három születésnapi ajándékötlet

születésnapi ajándékötlet

LifeStyle

Kifogytál az ötletekből? Íme, három születésnapi ajándékötlet

Kifogytál az ötletekből? Íme, három születésnapi ajándékötlet

Nem baj, ha úgy érzed, már szinte mindent megvettél anyukádnak, az öcsédnek vagy a legjobb barátodnak születésnapjuk alkalmából, most hoztunk három olyan ötletet, amivel megkönnyíthetjük a helyzeted.

Azt valljuk, hogy élményt jobb adni, mint tárgyi ajándékot, így gondolkoztunk most is, amikor szülinapi helyszínt és ajándékötleteket gyűjtöttünk össze egy csokorba. A koktélozástól kezdve az érdekfeszítő Neverland szabadulószobás élményig három olyan tippel jövünk, ami nemre és korra való tekintet nélkül mindenkinek mosolyt csal az arcára.

Gasztrotúra vagy vacsora

Szerintünk a férfiak és a nők szívéhez is a hasukon keresztül vezet az út, és mi lenne jobb mód megünnepelni valakinek a születésnapját, mint egy pompás vacsorával? Ahhoz, hogy sikeres legyen az összejövetel, ezeket a lépéseket követnénk a helyedben:

  • Keresni egy menő helyet különteremmel, hogy nyugodtan falatozhassatok a meghívottakkal.
  • Átnézni a menüt, hogy biztos, hogy mindenki találjon a saját ízlésének megfelelő fogásokat, még akkor is, ha ételallergiája vagy -érzékenysége van.
  • Árajánlatot és menüajánlatot kérni ezek után, hogy el tudd dönteni, stimmel-e a hely és mindenkinek tetszik-e.
  • Ha rájuk esett a választás, megkérdezni, hogy van-e saját dekorációjuk, zeneszolgáltatásuk, tortájuk, vagy neked kell/lehet külön vinned.
  • Megtudni, hogy van-e szükség foglalóra vagy minimális fogyasztási összegre, esetleg kedvezményt biztosítanak-e nagyobb társaságok esetén.
  • Ha minden stimmel, lefoglalni a helyszínt.
  • Időben érkezni és egy pompás bulit csapni!

Elegáns koktélozás 

Nem mindenki akarja teletömni a hasát a születésnapja alkalmából, de attól még meg lehet azt kellőképp elegáns módon ünnepelni – például egy különleges helyszínre szervezett koktélozással. Az sem baj, ha valaki nem iszik alkoholt, hiszen alkoholmentes koktélokból is jócskán akad már manapság a bárokban és bisztrókban. Végigkóstolhatunk az este folyamán egy előre összeállított kollekciót, vagy ragaszkodhatunk a kedvencünkhöz is. Ez a koktélozás kis és nagy társaságoknak is alkalmas.

Irány a kaland: szabadulószobázzatok!

Manapság egyre nagyobb divatja van a szabadulószobázásnak, hiszen az életünk is egy izgalmas kaland, jól jelképezi hát egy ilyen formában adott születésnapi ajándék. Összehozhatod vele a családot és a barátokat is, közösen oldhatjátok meg a fejtörőket és rejtvényeket, találhatjátok meg a kincset, miközben egy izgi történetbe csöppenhettek bele. Rengetegféle tematikájú szabadulószobát találhattok ma Magyarország sok pontján és a fővárosban is, a lényeg, hogy legyetek képesek összehangolt munkára, logikai gondolkodásra és összpontosításra.

Bármelyiket is válaszd, a lényeg, hogy jól mulasson az ünnepelt és a baráti köre is.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés