Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan válassz tökéletes születésnapi ajándékot?

születésnapi ajándék ötletek

LifeStyle

Hogyan válassz tökéletes születésnapi ajándékot?

Hogyan válassz tökéletes születésnapi ajándékot?

Egyik ajándékozás sem könnyű. A névnap túl kicsi ünnep, a karácsony túl sablonos, így maradnak a születésnapok, amikor az ember próbál minél személyesebb ajándékot átadni. Hiszen bár jól tudjuk, hogy nem az ajándék számít az ilyen jeles alkalmakkor – kiváltképp igaz ez már felnőttkorban – mégis örülünk, ha sikerül mosolyt csalni az ünnepelt arcára, vagy éppen ha mi magunk vagyunk az ünnepeltek, ugye mennyire lehet örülni egy gondosan kiválasztott ajándéknak?

Éppen ezért nem árt előre készülni a szülinapokra, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni, majd beérni egy köztes megoldással. Mai cikkünkben annak járunk utána, hogyan tudod elkerülni ezt a roppant ciki helyzetet.

Vezess naptárat!

Mindenekelőtt azt javasoljuk, hogy vezesd be a naptáradba a fontos személyek születésnapjának a dátumait, hogy időben kezdhess nézelődni az ajandek-otletek.hu születésnapi ajándékai között. Ezt megteheted akár az okostelefonodban, akár a kézzel írt határidőnaplódban is.

Ám ezzel még közel sincs vége. Ha ugyanis tudod, hogy kik számodra a fontos emberek, akkor év közben, ahogy együtt megélitek a közös élményeket, ahogy születnek aranyköpések, vicces sztorik, ezeket érdemes felírni magadnak, hogy amikor az ünnepi készülődés zajlik, legyen mihez nyúlni ötletek szintjén!

Mert a jó ajándék egyik legfontosabb ismérve az, hogy személyre szóló. Egy-egy elejtett megjegyzés, amit te és a noteszed megjegyeztek, hatalmas örömet tud szerezni az ünneplés során.

Válassz személyre szóló ajándékot!

Ha van elég időd arra, hogy ajándékokat válogass, és van elég ötlet a tarsolyodban, akkor már csak azt kell végigzongorázni, hogy milyen stílusú ajándékot szeretnél.

Humorosat? A vicces ajándék szinte mindig jó ötlet, ám tanácsos ehhez ismerni az ünnepelt humorát. Nem éppen a legjobb páros lábbal beleállni egy-egy számára érzékenyebb területbe, így ezt csak akkor válaszd, ha valóban ismered az ajándékozott félt!

Praktikusat? Számtalan olyan ötletet fogsz találni, amely kedves és jópofa használati tárgyakat mutat be. Ez azért is lehet jolly joker, mert így a szürke hétköznapokon is bármikor eszébe jutsz az ünnepeltnek, valahányszor előveszi a tőled kapott bögrét, bornyitót vagy akár kötényt is.

Esztétikusat? Egy szép ajándék szinte mindig jó választás, így ha tudod, hogy az ünnepelt szereti a szépet, és tudod is, hogy neki mi a szép, akkor elindulhatsz ebbe az irányba.

No meg persze vannak azok az esetek, amikor egyáltalán nem ismered az ünnepeltet, itt általánosabb ajándékot érdemes leginkább keresni, de az is megtalálható szép számmal az ajandek-otletek.hu webáráuházában!

Okozz maradandó élményt!

Mindenképpen arra érdemes törekedni, hogy minél jobb élményt okozz, ugyanis aligha van jobb érzés visszagondolni egy-egy szülinapi bulira, amikor egyből eszedbe jut, hogy ott és akkor kaptál valami igazán klassz meglepetést. Biztosan neked is akad pár ilyen emlékfoszlány, törekedj hát arra, hogy te is minél több embernek okozz hasonlót!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés