Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a Symbian Belle az N8-ra

Kütyük

Megérkezett a Symbian Belle az N8-ra

A Nokia állta a szavát és ma már valóban elérhető az összes korábban Anna frissítést is megkapott készülékére az új szoftververzió.

A Nokia N8 használók – és vélhetően a többi S3 típus tulajdonosai ugyancsak – nagyon várták már a frissítést, amely végre leradírozza a kissé idejétmúlt, háromoldalas, kötött téglalap widgettes, gyári kezelőfelületet a készülékükről, hogy helyébe egy immár a kor igényeinek megfelelő, és a Nokiához is méltó megjelenésű, illetve funkcionalitású felület kerüljön. A frissítés pedig most úgy néz ki megérkezett.

Mert bár a magyar terméktámogatás oldal még a legutóbbi Anna verziót írja a legfrissebb változatnak, a Noia Suite már egészen másképp vélekedik, ha megkérjük, nézzen utána a frissítéseknek. Ilyenkor ugyanis kis kutakodás után azonnal feldobja (a független készülékek esetén), hogy itt bizony már eljárt az idő Anna felett és megérkezett Belle. A dolog apró kellemetlensége, hogy közvetlenül ez a frissítés – egyelőre legalábbis – nem érhető el, így semmiképp sem úszhatjuk a meg a számítógépes csatlakoztatás. De ez talán vállalható kényelmetlenség cserébe a teljesen megújult, sokkal logikusabb és jól leoptimalizált új felületért, hiszen ahogy a Nokia is fogalmaz: „ugyanaz a telefon, új élmény”.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés