Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a HTC Sensation Ice White – ICS alapokon

Kütyük

Jön a HTC Sensation Ice White – ICS alapokon

A tajvani vállalat egyik aktuális csúcsmodellje hófehér (jégfehér) színben is kapható lesz hamarosan – immár a legújabb 4.0.3-as, Android operációs rendszerrel.

Az éppen tesztelés előtt álló, nálunk vendégeskedő HTC Sensation kissé extrém, háromszínű hátlapjával nem mindenki szimpatizál feltétlenül. Az új, két színű, Ice White névre keresztelt változat az ő kegyeiket keresi. Ráadásul minden bizonnyal teljes sikerrel, ugyanis egyrészt ez a típus kifejezetten szép darabnak ígérkezik, másrészt pedig immár a legújabb Ice Cream Sandwich Androidot futtatja majd; természetesen a legújabb Sense verzióval elfedve. Egyéb tekintetben a fehér nem különbözik majd a jelenleg már jó ideje forgalomban lévő alapmodelltől, minden specifikációja változatlan maradt. A pontos megjelenés dátuma március elseje, azonban a várható vételárról még nem szólanka a hírek.

Aki egyébként csak az ICS operációs rendszer miatt tekint árgus szemekkel az Ice White verzióra, annak megnyugtatásul közöljük, hogy a cég azt is bejelentette, hogy hamarosan (vélhetően ezen modell megjelenésével nagyjából egy időben) minden HTC Sensation típus (így például az XL és az XE változatok is) megkapja majd a legújabb, azaz 4.0.3-as rendszerfrissítést.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés