Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a napelemes iPhone töltő!

Kütyük

Itt a napelemes iPhone töltő!

Védőtok, amely egyben akkumulátor és napelemes töltő egyben.

Veled is előfordult, hogy este elfelejtetted feltölteni a telefonod és csak a munkába vagy az iskolába vetted észre, hogy kedvenc készüléked mindjárt lemerül? Vagy akár a vadon közepére készülsz túrázni, de nem tudod tölteni a telefonod? Duglas Tam megoldotta ezt a problémát egy iPhone 4 / 4s védő tokkal, amibe egy beépített napelem szolgálja a kis kütyü folyamatos, és nem utolsó sorban zöld energia ellátását.

A Monster Watts végülis egy külső akkumulátor, napelem, védőtok kombó, amibe a készülékünket belecsomagolhatjuk. A keret nagyjából megduplázza az iPhone működési idejét, és ha mégis felemésztettük volna a tartalékainkat, a hatékony napelem panel segítségével akár szórt napfényben is tölthetjük, így elég csak kint hagyni az asztalon.

Ellentétben a többi megoldástól, itt nem csak félig takarja a készüléket valami ormótlan nyilvánvalóan külső akkumulátor, hanem próbál beleolvadni az iPhone stílus világába. Bár a méreteivel még így is problémák adódhatnak. 17mm-es, és 78 grammjával azért érezhetően nagyobb lesz a készülék. Egy 2800mAh akkumulátor található benne, és az USB porton a töltés mellett szinkronizálhatjuk is telefonunkat, valamint ledek segítenek figyelemmel tartani a töltöttségi szintet.

A napelemes védőtok hátlapja fehér és fekete színben kapható, a telefont körbe ölelő védő gumi viszont több színváltozatban is. A kütyü ára hozzávetőleg 150 dollár, mai áron nagyjából 16.500 forint, Legkésőbb remélhetőleg márciustól lehet rendelni, persze ha összegyűlik a 15.000 dollár, ami az üzlet indulásához kell.

http://www.monsterwatts.com/



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés