Connect with us

Hirdetés

technokrata

Víz alatt is fényképez az új strapabíró Red Bull Mobile telefon

Kütyük

Víz alatt is fényképez az új strapabíró Red Bull Mobile telefon

Itthon mától kapható az igazi sporttelefon az RBM-nél.

Pár hette már írtunk arról, hogy végre széppé válik az, ami eddig hasznos is volt. Lényegében az Xperia Active egy olyan androidos okotelefon, melyben a svájci bicskán és a kulacson kívül minden olyan dolgot beleraktak, amivel még Bear Grylls is túlélne egy antartiszi küldetést. Akit érdekel a cikkünk, az bővebben itt olvashat róla.

Az RBM kínálatában mától elérhető új Sony strapamobilját valóban extrém körülményekre tervezték, az aktív életstílust kedvelő felhasználók igényeihez igazodik. A telefon gyárilag por- és vízálló: 1 méter mélységig, 30 percen át ellenáll az édesvíznek, karcálló multi-touch képernyője pedig akár vizes kézzel is használható. A készülék nedvességtűrő tulajdonságát tetézi, hogy kamerája a víz alatt is aktiválható, azaz a mobiltelefonok között elsőként az active-val a vízfelszín alatt is készíthetünk fényképeket és videókat. A felvételeket később a Reality Display Mobile Bravia Engine technológiának köszönhetően kiváló minőségben élvezhetjük a készülék kijelzőjén.

A telefon számos, egyéb, az extrém felhasználást kedvelők számára hasznos funkcióval rendelkezik, így például tartozék a barométer, az iránytű és a beépített GPS is. Az active-ot választók emellett előre telepített sport applikációkat is kapnak, amellyel saját edzéstervüket alakíthatják és ellenőrizhetik teljesítményüket.

A Red Bull MOBILE előfizetői számos egyéb kiváltságot is élvezhetnek, számukra ugyanis díjmentesen elérhető az RBM mobilportál, ahol friss híreket, időjárás és sportinformációkat olvashatnak. A Red Bull Gyorsítósáv programjának köszönhetően az RBM előfizetők pusztán mobiljuk felmutatásával soron kívül és/vagy díjmentesen juthatnak be az együttműködő szórakozóhelyekre és eseményekre. Sőt, az előfizetők készülékükkel beléphetnek a Red Bull Világába is: exkluzív filmvetítéseken vehetnek részt, sztárokkal találkozhatnak, így idén nyáron például kezet rázhattak Sebastian Buemi Forma 1-es versenyzővel. A szerencsések ráadásul januárban Besenyei Péter társutasaként hódíthatják meg a fellegeket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés