Connect with us

Hirdetés

technokrata

Forma 1 belépőjegy jár most minden Red Bull Mobile előfizetőnek!

Kütyük

Forma 1 belépőjegy jár most minden Red Bull Mobile előfizetőnek!

Az április 17 és július 2. között csatlakozó új előfizetők számára a szolgáltató jegyet biztosít a július 27-29-én megrendezésre kerülő Forma-1 Magyar Nagydíjra.

Április 17-e után természetes jelenség, ha Mark Webberrel találod szemben magad! A Forma-1-es pilóta hamarosan az ország 62 pontján tűnik fel: életnagyságú figurák képében a Red Bull MOBILE értékesítési pontjain hozza el neked a lehetőséget, hogy garantált belépőhöz juss a Forma-1 Magyar Nagydíjra!

Márciusban elrajtolt a 2012-es Forma-1-es szezon, és a világbajnok csapat nevét viselő mobiltarifa a Red Bull MOBILE (RBM) hazai előfizetői közül egy szerencsést – és barátját – eljuttatta egyenesen Ausztráliába, a Forma-1 szezonnyitó futamára, Melbourne-be! A luxusutazás során a szerencsések a futam megtekintése mellett bepillantást nyerhettek az istálló színfalai mögé, és személyesen találkozhattak a Red Bull Racing két pilótájával, Mark Webberrel és Daniel Ricciardoval is. Élménybeszámolójukon még meg sem száradt a tinta, a RBM máris következő nagy dobásával állt elő.

A Red Bull MOBILE csapata magasabb fokozatba kapcsolt: április 17 és július 2. között csatlakozó új előfizetői számára automatikusan belépőjegyet biztosít a július 27-29-én megrendezésre kerülő Forma-1 Magyar Nagydíjra. A mobiltarifa újoncai így testközelből figyelhetik majd, ahogy felbőgnek a motorok a Hungaroringen. Az új All-in tarifa a szombati időmérő futamra biztosít belépőt, míg az All in+ tarifa választása esetén a „vérre menő” vasárnapi futamra szól a garantált belépő!

A Forma-1-es élményből nem maradnak ki a Red Bull MOBILE meglévő előfizetői sem: a rendszeres élmények és játékok mellett most ők is játszhatnak Forma-1 Magyar Nagydíj belépőkért! Ha az április 17-e előtt csatlakozott RBM előfizetők helyesen válaszolnak a 7 héten át tartó Forma-1-hez kapcsolódó kvízjáték kérdéseire, háromnapos Forma-1 Magyar Nagydíj belépőt vagy napijegyet nyerhetnek a júliusi sporteseményre.

A Red Bull MOBILE előfizetői nem csupán jó mobilokat és kiváló szolgáltatást kapnak a Telenor Hipernet hálózata révén, hanem egy különleges életérzés részesei lehetnek: felfedezhetik a Red Bull Világát. A mobiltarifa előfizetői rendszeresen, kizárólag számukra elérhető előnyökhöz juthatnak és izgalmakat élhetnek át: soron kívüli és/vagy ingyenes bejutás rendezvényekre, szórakozó helyekre. Személyesen találkozhatnak sztársportolókkal, de akár közös repülési lehetőséget is kaphatnak Besenyei Péterrel vagy Kézi Gábor világkupa-győztes siklóernyőssel. A Red Bull MOBILE tehát előfizető számára elhozza a pörgős életritmust, megéri megérezni!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés