Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új trójai faló érkezik?

Kütyük

Új trójai faló érkezik?

A Pentagon arra hivatkozva, hogy a Huawei összejátszik a kínai hadsereggel, nem engedélyezte azt, hogy beszállítója legyen a legnagyobb amerikai telekommunikációs cégeknek. A kínai cég most bejelentette az amerikai 3G-s hálózatokkal teljesen kompatibilis telefonját, a Honor-t.

A középkategóriásnak nevezhető 11 milliméteres eszköz egymagos, 1.4 GHz-es processzort rejt magában, a 854×480-as kijelzője 10 centiméter átmérőjű lesz. Elsődleges kamrája 8, másodlagosa pedig 2 megapixeles lesz. Fél gigabájt belső memóriája mellé 4 gigabájt tárhelyet is integráltak (amit természetesen 32 gigára fel lehet tornázni). Az operációs rendszere az Android Gingerbread verziója lesz és teljesen DLNA-kompatibilis lesz (nyílt szabvány, mely során a különböző eszközök egy közös otthoni hálózatban tudnak összekapcsolódni és kommunikálni egymással).


Hogy mitől kerüli meg a Pentagont a telefon? Hogy rengeteg frekvenciasávot támogat, mint például a WCDMA-t, a HSPA+ 900-at, az AWS-t és a 2100-at, így az amerikai T-mobile 3G sávjával is kompatibilis. A fekete Honor az év végén jelenik meg főként Ázsiában, Oroszországban és a Közel-Keleten, de Karácsony környékén több színárnyalatban is elérhető lesz, remélhetőleg Európában is. Ára még nincsen, de a specifikációk alapján a középkategóriás telefonok alsó régiójába várható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés