Connect with us

Hirdetés

technokrata

3 hónap múlva itt az új iPhone!

Kütyük

3 hónap múlva itt az új iPhone!

Az iPhone ötödik generációja a Bloomberg hírügynökség értesülése szerint szeptemberben kerül az üzletekbe.

A legújabb generációs készüléke az iPad2 táblaszámítógép A5 processzorát veszi át és a beépített kamera felbontása öt megapixelről nyolc megapixelre emelkedik – jelentette a Bloomberg szerdán jól értesült informátorokra hivatkozva. Az Apple szokásának megfelelően nem kommentálta az értesülést.

Az iPhone új verziójának bemutatásáról már hónapok óta folynak a találgatások. A rajongók a bejáratott módon valamikor az év közepére várták az új modellt, azaz a iPhone 5 bejelentése lassan már esedékes lenne. Az iPhone 4-et tavaly június közepén dobta piaca az Apple az Egyesült Államokban.

A Bloomberg a “késést” az iOS 5 operációs rendszer kivárásának tulajdonítja, amit szeptemberi bemutatásra jelentett be az Apple.

Az iPhone az Apple legnagyobb bevételi forrása. Az idei első negyedévben 18,7 millió darabot értékesített belőle. Az IDC piackutató vállalat számításai szerint az Apple az idén 18,2 százalékos piaci részesedésre tehet szert az okostelefonok piacán, ami a harmadik helyezést biztosítja számára a rangsorban. Az első helyen az Android operációs rendszeren futó készülékek lesznek 38,9 százalékos piaci részesedéssel, a másodikon pedig a Nokia 20,6 százalékos részesedéssel.

A Bloomberg értesülése szerint az Apple foglalkozik egy “olcsó” iPhone verzió kifejlesztésével is a feltörekvő piacok számára, valamint egy nagyobb felbontású képernyőn is dolgozik az iPad táblaszámítógépekhez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés