Connect with us

Hirdetés

technokrata

3D-s okostelefon a T-Mobile-nál!

Kütyük

3D-s okostelefon a T-Mobile-nál!

A mai napon – a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként – a T-Mobile webshopjában előrendelhetővé vált a világ első szemüveg nélküli 3D-s okostelefonja, az LG Optimus 3D.

Az LG Optimus 3D készülék nagyszerű teljesítményét az LG egyedülálló „háromszor dupla” konfigurációjának köszönheti, a kétmagos, kétmemóriás és kétcsatornás kialakításnak. A dupla memória és a dupla processzor, valamint a közöttük egyszerre lezajló, tehát gyorsabb adatcsere eredményeképpen az eddiginél még nagyobb élményt jelent majd a weblapok böngészése, nem jelent problémát több program egyszerre történő futtatása, és tovább nézhetjük kedvenc filmünket, mint eddig bármikor.

Az LG Optimus 3D 4,3 colos kapacitív érintőkijelzője szemüveg használata nélkül nyújtja a valóság háromdimenziós élményét. Két darab kétlencsés kamerájával bármikor megörökíthetők a vissza nem térő pillanatok két- vagy háromdimenziós fénykép, illetve videó formájában (2D-ben 5MP, 3D-ben 3MP felbontású multimédiás tartalmak készíthetők).

A készülék képes a két- és háromdimenziós multimédia tartalmak lejátszására is. 3D felületén az LG egyedülálló 3D gyorsgombjával navigálhatunk, amelyhez öt felhasználói felületet rendeltek (3D útmutató, Galéria, 3D kamera, Játékok & Alkalmazások, YouTube 3D). A készülékkel készített háromdimenziós videónkat tehát könnyedén feltölthetjük a YouTube 3D csatornájára.
3D-s felvételeinket a HDMI 1.4 kapcsolaton keresztül megjeleníthetjük kompatibilis 3D televíziókészülékünk képernyőjén, valamint a telefonon tárolt tartalmak a DLNA kompatibilis termékekkel is megoszthatók. Az androidos okostelefon 3D-s élménymegosztási képességei mellett a levelezés, a tájékozódás és a szórakoztató funkciók terén is jól teljesít: Gmail fiókkal és push e-mail rendszerrel, Google Maps térképszoftverrel kiegészülő beépített A-GPS-vevővel, valamint MP3/AAC zenelejátszóval és sztereó RDS FM-rádióval szerelték fel.
A készülék új előfizetéssel, az előfizetésre és a MédiaMánia XL díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal a T-Mobile-nál bruttó 9990 Ft-ért lesz elérhető.


Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése szükségessé válhat.
Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.
A webshopban előzetesen megrendelt készüléket a szolgáltató az árukészlet beérkezésekor szállítja ki az ügyfél címére.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés