Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mikorra jön az iPhone 5?

Kütyük

Mikorra jön az iPhone 5?

Kiderült az Apple legújabb okostelefonjának piacralépési ideje.

Amint arról mi is írtunk, szinte kizárt, hogy idén nyárra legyen új iPhone – ennek okairól bővebben itt lehet olvasni. Egyesek már azt is feltételezték, hogy az Apple idén nem is áll elő új modellel. Ennyire azért nem vészes a helyzet, de nagyon úgy tűnik: a nyarat még az iPhone 4-gyel kell átvészelni.

Az új változat ugyanis csak a legmelegebb évszak után kerül boltokba. A Reuters meg nem nevezett, de jól értesültnek tartott forrásaira hivatkozva arról számolt be, hogy a következő generációs okostelefon szeptemberben fog a boltok polcaira kerülni. Ennél pontosabb időpont nincs, és egyelőre a végleges kialakítás sem ismert pontosan még. A hírügynökség úgy tudja, hogy kinézetét tekintve nagyban hasonlítani fog az előző változatra, ám gyorsabb processzorral szerelik a távol-keleti munkások. Arról nincsen információ, hogy az olyan elrugaszkodott ötletek, mint az elcsúsztatható billentyűzet, vajon helyt kapnak-e egy extrém változatban (tippünk szerint nem).

Jó hír azoknak, akik mindenképpen szeretnének iPhone 4-et, és nem érik be a fekete színnel. 2-3 héten belül érkezni fognak a fehérre festett modellek, melyekre már lassan egy éve várnak a rajongók. Vélhetően az iPhone 5-ből már a megjelenés pillanatában lesz világos változat.

Természetesen az Apple – szokás szerint – nem kívánt hivatalosan nyilatkozni egyik értesülésről sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés