Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tovább gyűlik a pénz

Kütyük

Tovább gyűlik a pénz

A Pannon, a T-Mobile, a T-Home és a Vodafone 1749-es közös segélyvonalára indított hívások és SMS-ek száma kedd éjfélig közel 300 ezer volt.

Eddig közel 60 millió forint gyűlt össze a 200 forintos adományokból a haiti mentési munkálatok segítésére. Az UNICEF az eddig felajánlott adományokból több mint 118 millió liter tiszta ivóvizet tud biztosítani a földrengés gyermekáldozatai számára.

A Pannon, a T-Mobile, a T-Home és a Vodafone január 19-én indítottak közös segélyvonalat a haiti mentési munkálatok segítésére. A 1749-es számot hívó vagy az erre a számra a “HAITI” szót szöveges üzenetben küldő ügyfelek 200 forintot adományoznak az ENSZ Gyermekalapja, az UNICEF részére, amit a szervezet többek között a családok súlyos ivóvízproblémájának megoldására használ fel.

Az UNICEF 100 darab vízfertőtlenítő tablettát tud vásárolni a forródrótra befutó minden egyes hívás és SMS díjából, ami hívásonként 400 liter ivóvizet jelent a földrengés gyermekáldozatai számára. Az összegből emellett az UNICEF takarókat, élelmiszert, gyógyszereket is biztosíthat a bajba jutott családoknak.

Az 1749-es szám a három mobilszolgáltató és a T-Home vezetékes hálózatából hívható. Az UNICEF a beérkező adományok teljes összegét megkapja; a távközlési cégek semmilyen külön díjat nem számolnak fel az SMS-ek, illetve hívások után.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés