Connect with us

technokrata

Nav N Go iGO 8-cal kapható a HTC Touch Diamond

Kütyük

Nav N Go iGO 8-cal kapható a HTC Touch Diamond

A Nav N Go disztribútor partnereinek segítségével mostantól Nav N Go iGO 8 navigációs szoftverrel is megrendelhető a HTC elegáns okostelefonja, a Touch Diamond. Magyarországon az RRC Hungary Kft. forgalmazza az új készüléket.

Szeptember második felétől a HTC legújabb okostelefonján, az érintőképernyős Touch Diamond készüléken is elérhetővé váltak a Nav N Go iGO 8 navigációs szoftver nyújtotta előnyök. A legújabb, utcaszintű térképek és a háromdimenziós nevezetes épületek mellett a felhasználók a PDAmill Kft. speciális játékcsomagját is élvezhetik. Az egyes piacok igényeitől függően a térképtartalom országok, illetve régiók szerint változhat, illetve teljes Európa-térképpel is elérhető.

A Touch Diamond gyárilag nem tartalmazza a navigációs szoftvert, és mivel nem rendelkezik SD-kártyabemenettel, a dobozos termékként megvásárolható Nav N Go iGO 8 nem futtatható rajta. A speciális, kijelölt disztribútoroknál igényelhető navigációs változat megvásárlásakor viszont az értékesítőhelyen licencet írnak a készülék azonosítójára, amely lehetővé teszi, hogy felhasználóink SD-memóriakártya nélkül, a készülékbe építve élvezhessék a 3D-s navigáció örömeit.

A Touch Diamond a tajvani HTC prémium kategóriás, csúcsminőségű terméke. A Nav N Go Kft. és disztribútorpartnere, az RRC Hungary Kft. bízik abban, hogy a Touch Diamond segítségével újabb területeket fognak meghódítani a dinamikusan bővülő mobileszközök piacán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin