Connect with us

Hirdetés

technokrata

Milliós design telefonok a KDDI-től

Kütyük

Milliós design telefonok a KDDI-től

A japán KDDI mobilszolgáltató kedden bemutatta új, design mobiltelefon brandjének kollekcióját, melyet világszerte ismert japán művészek terveztek, például Yayoi Kusama.

Japán második legnagyobb mobilszolgáltatója április végén kezdi el értékesíteni az új “iida” brand telefonjait. A G9-es modell, melyet Ichiro Iwasaki, a Sony Design Center korábbi munkatársa tervezett, a 30-as éveikben járó üzletembereket célozza meg, a telefonhoz külön kivetítő vásárolható.

A mobilszolgáltatónak már korábban is voltak jól fogyó design telefonjai, a mostani új szériával ezt a sikertörténetet tervezik folytatni. A Kusama nevű művész kézzel festett telefonjai több mint egymillió jenbe (kb. 2,4 millió forint) fognak kerülni és várhatóan a nyáron kerülnek majd kereskedelmi forgalomba.

Tadashi Onodera, a KDDI elnöke elismerte, hogy a nemrégiben véget ért üzleti év nagyon nehéz időszak volt az egész mobilipar számára, írja a JapanToday.com. Majd hozzátette, hogy a csúcskategóriás mobilok korszakát le fogja váltani az életstílushoz jobban illő telefonok korszaka.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés