Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon is hódít a Nokia Ovi

Kütyük

Magyarországon is hódít a Nokia Ovi

Közel 50 ezer hazai Ovi regisztrált közül került ki az Ovi Te igen! játék nyertese.

Átvette nyereményét, a Mini Coopert a Nokia Ovi Te igen! játék nyertese. A tatabányai Nagy Anita is regisztrált a www.ovi.com weboldalon 2009. október 1. és december 20. között, majd saját Ovis e-mail címéről jelentkezett a Nokia sorsolásra. A játék időtartama alatt összesen közel 50 ezren regisztráltak az Ovira és a Nokia játékára.

A világon mindenütt egyre többen használják a Nokia online szolgáltatásokat kínáló oldalát a www.ovi.com-ot, valamint az Ovi Áruház is egyre népszerűbb. A legfrissebb globális adatok szerint az Ovi Áruház felhasználóinak száma megduplázódott 2009 decemberében, illetve a napi letöltések száma megközelíti már az 1 millió alkalmazást. A Nokia adatai szerint a regisztrált felhasználók az Ovi Áruház indulása óta átlagosan 11 alkalmazást töltöttek le.

A nemzetközileg és Magyarországon leggyakrabban letöltött alkalmazások között van például, a Shazam zenefelismerő program, a Nokia Photo Browser, amely 3D-s fotónézegetést és rendezgetést biztosít, valamint a Nimbuzz, ami egyesíti az ingyenes hívásokat, az azonnali üzenetküldést és sok más közösségi szolgáltatást.

Az Ovi olyan Nokia szolgáltatások online gyűjtőhelye, mint a megosztás, állományok továbbítása és elérése, valamint azok szinkronizálása. Használatával a mindennapok egyszerűvé válnak, legyen szó akár munkáról vagy szórakozásról. Miért érdemes regisztrálni? Kezdjük az Ovi Maillel: személyre szabott és ingyenes e-mail fiók hozható létre, ami mobilról és számítógépről egyaránt elérhető bárhol és bármikor. De folytathatjuk a sort korlátlan tárhelyen megosztható fotókkal, videókkal, vagy a telefon névjegyzékéről készíthető biztonsági mentéssel, a napi programok vezetéséhez kínált online kalendáriummal, vagy akár az autós és a gyalogos navigációval. Persze nem szabad elfeledkezni az Áruházról sem, ahol nem kevesebbel várják a látogatót, mint a legújabb mobil alkalmazásokkal és tartalmakkal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés