Connect with us

Hirdetés

technokrata

Költségplafon az üzleti internet csomagoknál

Kütyük

Költségplafon az üzleti internet csomagoknál

A Vodafone október 1-től, Magyarországon egyedülálló módon, üzleti előfizetői részére költségkorlátot vezetett be internetes csomagjainál és opcióinál teljesítve az üzleti előfizetők elvárását: megfizethető internet meglepetések nélkül.

Az október 1. és december 31. között kötött üzleti internet csomagok és opciók esetén (például a népszerű Vodafone Internet Start, 1GB vagy 5GB-nál) a vállalat mostantól – havidíjjal együtt – maximum nettó 12 000 Ft-ot számláz a belföldi adatforgalom után.

A Vodafone októbertől kedvező árú új internet opciót vezetett be Vodafone Internet 100 néven, amely 100 megabájtos adatforgalmat foglal magába csupán havi nettó 1250 Ft-ért. Az opció nagy mennyiségű levelezést, böngészést tesz lehetővé egy internetezésre alkalmas mobiltelefonnal, mint például az érintőképernyős Samsung F480-al, ami stílusos és felhasználóbarát, a mindennapokban nélkülözhetetlen praktikus alkalmazásokkal.

Szintén október 1-től a Vodafone az Internet 1GB, 5GB, 10GB és Internet Szabadon új előfizetéseit fél áron kínálja, 6 hónapig. Ennek megfelelően az 1GB-os, tökéletes mobilitást nyújtó csomag havidíja csupán nettó 1250 Ft fél éven át az 50%-os havidíj kedvezménnyel.

A Vodafone rohamosan bővülő, gyors feltöltési és letöltési sebességet biztosító szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata jelenleg már 195 magyarországi településen érhető el, ami 55%-os lakossági lefedettséget jelent.

További információk a www.vodafone.hu/uzletiinternet oldalon vagy üzleteinkben találhatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés