Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkban újít a Nokia Siemens Networks

Kütyük

Hazánkban újít a Nokia Siemens Networks

A Nokia Siemens Networks Magyarországon is elindítja nemzetközi sikert aratott szolgáltatását, a Managed Services-t.

A fejlett gazdaságok telekommunikációs szolgáltatóinak egyik legfontosabb törekvése hálózatuk hatékonyságának, minőségének és a lefedettségének fejlesztése. Napjainkban erre a leggyakoribb megoldás a hálózati folyamatok külső szolgáltatóhoz történő kiszervezése. Mivel a vállalatok továbbra is a költséghatékonyság jegyében döntenek, a Nokia Siemens Networks a jövőben e tendencia erősödését várja. A vállalat ezért Magyarországon is elindítja a telekommunikációs szolgáltatókkal közös gondolkodás nyomán kialakított egyik legújabb, és nemzetközi sikereket aratott szolgáltatást, a Managed Services-t.

A hálózat kiszervezése mellett szóló legfontosabb érvek a költséghatékonyság, a kockázatok minimalizálása, a hálózati lefedettség és hatékonyság növelése, valamint az ügyfelek minőségi kiszolgálása. A jelenlegi kiélezett versenyre épülő piaci környezetben a szolgáltatók csak akkor lehetnek sikeresek, ha egyre fejlettebb és sokrétűbb multimédiás- és tartalom-szolgáltatásaikat erős hálózati jelenléttel ötvözik.

Egyedülálló globális szolgáltatói modelljük (Global Service Delivery model) kiemelkedő a szegmensben. Ezáltal a Nokia Siemens Networks három globális hálózati központja (Global Network Solutions Centre) segítségével ügyfelei hálózatát a távolból, a nap 24 órájában üzemelteti, integrálja és optimalizálja –  így nyújtva igen magas szintű automatizált és innovatív megoldásokat.

A Managed Services szolgáltatásban szerzett tapasztalatok a hálózati technológiák teljes tárházát magában foglalják: legyen az mobil vagy fix hálózat, 2G vagy 3G, Voice vagy IP szolgáltatás, vezetékes vagy mobil vasúti kommunikáció. A vállalat olyan tevékenységek együttes szolgáltatását vállalja, mint a hálózati felügyelet, a hibaelhárítás, a hálózati operációs rendszerek optimalizálása, a hálózati karbantartás és szerviz, illetve a zenei vagy videóletöltés alkalmazások kiszolgálása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés