Connect with us

technokrata

Fénysebességre kapcsolt a T-Home

Kütyük

Fénysebességre kapcsolt a T-Home

A T-Home – az előfizetőig kiépített optikai technológiának köszönhetően – extra sebességű internetet, magas kép- és hangminőségű tévészolgáltatást nyújt rendkívül kedvező áron, T-Home kedvezménnyel Budapest IV., X., XI., XIII., XIV., XXII. kerület, Debrecen, Eger, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg egyes részein. Az új kínálatban tévé, optikai internetcsomag és telefon együtt már havi 6380 forintért is megrendelhető.

A T-Home a hazai szolgáltatók közül – az előfizetőig kiépített optikai hálózatával (FTTH, fiber-to-the-home) – elsőként vitte be a lakásokba a technológiát, amellyel széles körben elérhetővé teszi a legkorszerűbb technológia által nyújtott előnyöket: az új technológiának köszönhetően a lakosság és az intézmények számára mindennapossá válhat a több tévékészüléken nyújtott, egyes televíziós csatornák és a Videotéka meghatározott filmjeit HD minőségben is kínáló IPTV szolgáltatás, valamint a zenei és multimédiás tartalmak villámgyors letöltése akár 50 Mbit/s letöltési sebességgel (Optinet Super csomag esetén a min. és max. letöltési sebesség: 25-50 Mbit/s, a min. és max. feltöltési sebesség pedig 12,5-25 Mbit/s).

A T-Home legújabb ajánlataiban az előfizetők tévét, optikai internetcsomagot és telefont együtt, többféle kombinációban kedvezményekkel vagy akár külön-külön is megrendelhetnek. Amennyiben valaki két csomagot együtt választ, dupla kedvezményben, ha hármat, akkor tripla kedvezményben részesül.

Igazi pénztárcakímélő ajánaltként a T-Home tévét, internetet és telefont együtt – egy éves hűségidővel, Optinet Easy valamint IPTV és Digitális telefon Alap csomaggal – már havi 6380 forintért is ajánl.  A család minden tagjának szóló – Optinet Happy, IPTV Családi és Digitális telefon Alap – csomagban, egy éves hűségidővel mindez 8480 forintba kerül. Ha pedig valaki csak IPTV-t és Digitális telefont szeretne, akkor egyéves hűségidővel, Alap csomagban már havi 3890 forintért élvezheti a szolgáltatást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu