Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élesben teszteli a Vodafone a 4G-t

Kütyük

Élesben teszteli a Vodafone a 4G-t

A Vodafone a barcelonai mobil világkonferencián jelentette be, hogy a Verizon Wireless-szel közösen, élesben tesztelik a 4G LTE hálózatokat különböző amerikai és európai nagyvárosok mellett Budapesten is.

Ahogy a mobil és az internet egyre jobban összemosódnak, a Vodafone felhasználói a jövőben egyre növekvő sávszélességet igényelnek majd, ahogy azt az otthoni szélessávú internetes szolgáltatásaik esetén is megszokhatták már.

Annak érdekében, hogy a Vodafone a jövőben is megfelelően meg tudjon felelni ügyfelei igényeinek, a vállalat széleskörű kutatásokat végez a 3G/HSDPA hálózatok továbbfejlesztése érdekében.

Ennek része a most Budapesten is folyó LTE-teszt, amely technológia várhatóan megfelelő minőségben lesz képes kiszolgálni az egyre növekvő mobil számítógépes, szórakoztatóelektronikai eszközök és egyéb alkalmazások igényeit a jövőben.

A Vodafone továbbra is élen jár a 3G technológia lehetőségeinek még hatékonyabb kiaknázásában, továbbfejlesztésében és elterjesztésében, ezzel párhuzamosan azért kezdte el az LTE tesztelését, hogy a piaci igényeknek megfelelően mindig a legkorszerűbb technológiával szolgálja ki ügyfelei növekvő igényeit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés