Connect with us

Hirdetés

technokrata

Androidos mobilt ad ki a Samsung

Kütyük

Androidos mobilt ad ki a Samsung

A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy Android operációs rendszerrel ellátott mobiltelefont ad ki. A koreai cég a három legjelentősebb mobilgyártó közül elsőként készített ilyen készüléket – írja a HWSW.hu.

A nyáron megjelenő Android operációs rendszerrel ellátott I7500 telefon 3,2 hüvelykes AMOLED-kijelzője 320×480 képpont megjelenítésére képes. A készülék HSUPA/HSDPA-adaptere 7,2 Mbps sebességgel tud csatlakozni az internetre, de Wi-Fi vezérlő is helyet kapott benne.

#img2#

Az I7500 tulajdonosai böngészőt, Google féle keresőt, térképalkalmazást, Gmail email klienst, YouTube videomegosztót elérő alkalmazást, naptárat, valamint a Google Talk azonnali üzenetküldő rendszerét is használhatják majd a készülékben. A telefonba 5 megapixeles kamerát, Bluetooth rádiót, mp3 és viedolejátszót építenek. A beépített memóriája 8 gigabájt, amit microSD kártyákkal lehet bővíteni. A szolgáltatók júniustól kezdik forgalmazni, a Google operációs rendszerével ellátott új mobiltelefont, az árát egyelőre nem közölték – derül ki a HWSW.hu cikkéből.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés