Connect with us

Hirdetés

technokrata

Androidos HTC mutatkozik be Kínában

Kütyük

Androidos HTC mutatkozik be Kínában

A tervek szerint a következő hónapban dobja piacra a HTC Android alapú okostelefonját Kínában, a világ legnagyobb mobilpiacán.

Az új készülék a HTC Magic egy verziója lesz, ami a februárban megjelent T-Mobile G1 (HTC Dream) örököse. A készüléket a China Mobile szolgáltató testre szabja, és OPhone néven jelenteti meg, amely az Open Mobile Systemre utal. Végleges árról még nincs hír, de a találgatások szerint 5000 jüanba, azaz 730 dollárba fog kerülni.

Az OPhone nagy segítségére lehet a HTC terveinek megvalósításában, ugyanis meg akarják duplázni a kínai eladásaikat, ami tavaly 800 ezer darabot képviselt. A China Mobile-nak 415 millió előfizetője van, és lehetséges, hogy a HTC készülékeit a China Telecom és a China Unicom is kínálni fogja.

Ázsiában egyre több országban jelennek meg az Android operációs rendszerre épülő telefonok. A HTC ilyen megoldásai jelentek meg Szingapúrban múlt hónapban, és várhatóan Hongkong, Malajzia, Thaiföld, Indonézia, Fülöp-szigetek, és Vietnám következik a második negyedév végéig, írja a CNET.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés