Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Windows Mobile új verziója elsőként az LG GM730-ban

Kütyük

A Windows Mobile új verziója elsőként az LG GM730-ban

Az LG Electronics bejelentette legújabb okostelefonjának megjelenését, amely még egyszerűbbé teszi a fejlett funkciók használatát. Az LG GM730, az első olyan okostelefon, amely a gyártó által fejlesztett S-Class 3D-s kezelőfelületébe integrált Windows Mobile operációs rendszer új változatát használja. A modell február 16-a és 19-e között tekinthető meg Barcelonában, a 2009-es Mobil Világkongresszuson.

Az LG Electronics nagy előrelépést tett az okostelefonok piacán azzal, hogy egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelületet alkalmazott a GM730 telefon esetében. A GM730 az LG 2009-es okostelefon-termékpalettájának első, felhasználóbarát darabja. A vállalat a közelmúltban szerződést kötött a Microsofttal arra vonatkozóan, hogy az LG lesz az első olyan mobiltelefon-gyártó, amely készülékeit a Windows Mobile új verziójával látja el. A GM730 a Windows Mobile rendszeren felül az LG gyors, dinamikus és testre szabható S-Class kezelőfelületét kínálja.

A 3D-s kockaelrendezésen alapuló S-Class kezelőfelület négy kiindulási képernyő testreszabását teszi lehetővé. A kocka oldalai között egyetlen mozdulattal lehet váltani. Az S-Class kezelőfelület ahol csak lehet, elkerüli a beágyazott menüket, és közvetlenebb hozzáférést biztosít a funkciókhoz, alkalmazásokhoz. Az e-mail beállítása is egyszerűbb, pusztán egy kattintással elérhető. Az Internet Explorer 6.0 magasabb színvonalú böngészési élményt nyújt.

Az LG GM730 Európában 2009 első felében lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés