Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újdonságok a Telenornál

Kütyük

Újdonságok a Telenornál

A szolgáltató 2011. február 15-től komplex ajánlattal jelentkezik, amelyben az androidos készülékek mellett már netbookot és tabletet is kínál. Magyarországon elsőként LG Optimus 2X.

A Boston Consulting Group kutatása szerint 2020-ra Magyarországon mintegy 5,7 millió előfizető, azaz a háztartások 91 és a cégek 96 százaléka rendelkezik majd internet-hozzáféréssel. Ezek 54 százaléka vezeték nélküli technológia lesz. Az okostelefonon, laptopon és netbookon internetezők száma tehát dinamikusan növekszik, a Telenor ennek a trendnek igyekszik elébe menni: a szolgáltató február 15-től netbook és táblagép ajánlattal, kéthetente pedig újabb androidos okostelefonokkal jelentkezik.

Strapabíró és okos: a Samsung N145 netbook Flexi Plus vagy Internet Prémium mobilinternet csomaggal, illetve költség- és kamatmentes részletfizetéssel, kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással bruttó 6 490 forint kezdőrészlettel kapható. Az akár kilencórányi akkumulátoridejű, karcálló készülék fekete és fehér színben, tükröződésmentes LED-képernyővel érhető el, teljes ára részletfizetés nélkül bruttó 42 490 forint.

Samsung N145 netbook

Akciós áron lesz elérhető a 8 megapixeles beépített kamerás HTC Desire HD, illetve az érintőképernyős Samsung Galaxy Ace. A kéthetes akciós periódusokban Samsung Galaxy S, LG Optimus One és ZTE Blade készülékek is vásárolhatók, illetve a hazai szolgáltatók között először a Telenornál lesz kapható az első duplamagos processzorral működő LG Optimus 2X.

LG-optimus-one

12 havi kamat- és költségmentes részletfizetési lehetőséggel is megvásárolható a héthüvelykes, újgenerációs Samsung Galaxy Tab. A készülék Flexi Plus vagy Internet Prémium mobilinternet csomaggal 14 990 Ft-os kezdőrészlettel, kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással vásárolható meg. A készülékről bővebben itt.

Samsung galaxy tab



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés