Connect with us

Hirdetés

technokrata

Erre jártam – fényképekkel

Kütyük

Erre jártam – fényképekkel

Kommentelési lehetőséggel és fénykép-megosztással erősít a Foursquare.

Foursquare_Photo-commentsA Facebook Places-zel rivalizáló, független „helymegosztó” szolgáltatás két új funkciót jelentett be. Immár nem csak annak tényét oszthatjuk meg ismerőseinkkel, hogy bejelentkeztünk az adott helyre, hanem képi információval is szolgálhatunk az erre fogékonyak számára. Egy checkinhez képet is csatolhatunk – értelemszerűen az adott helyről készített fotóra gondolt a szolgáltató (érdekes lesz látni, amikor majd vicces felhasználók „meghackelik” a rendszert). Emellett kommentálni is lehet barátaink, ismerőseink bejelentkezéseit. Erre ugyan eddig is lehetőség nyílt, ha az adott belépést megosztottuk Facebookon, ezután azonban a Foursquare-be integrálta is rendelkezésre áll a funkció.

Ezentúl a bejelentkezéseknél a rendszer felkínálja a kép rögzítésének lehetőségét, igaz, ezt követően is hozzáadhatunk fényképeket, melyek természetesen meg is jelennek a belépéshez rögzített oldalon. Ugyanott, ahol helyet kapott a kommentálási lehetőség. Mindkét információ „zártkörű” marad, azaz csak ismerőseink látják. A fotók megoszthatók más közösségi hálózatokon (Facebook, Twitter) is, de a megjegyzéseket csak Fouraquare-es barátaink láthatják.

A két új funkció már hónapok óta fenn szerepel a szolgáltatást használók kívánságlistáján, mondta Alex Rainert, a Foursquare termékfejlesztésért felelős vezetője. Keményen dolgoztak rajta az üzemeltetők, hogy még karácsony előtt elkészüljenek vele, ennek egyik következménye, hogy közel sem lett teljes a két funkció. Rainer közlése szerint jelenleg is zajlanak a fejlesztések, így a Foursquare képmegosztó tudása hamarosan kibővül: a felhasználók képesek lesznek Facebookra és Flickrre átvinni fényképeiket, illetve könnyebben követhetik majd figyelemmel a bejegyzésekhez érkező kommenteket. A régebbi fotókhoz való hozzáférés is egyszerűbbé válik majd a közeljövőben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés