Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az utolsó lökés a nyomtatott sajtónak?

Kütyük

Az utolsó lökés a nyomtatott sajtónak?

Olcsóbb újságok, magazinok itthon is – megjelent az első magyar digitális magazinolvasó.

Egy táblagéppel felszerelve már szükségtelenné válik a papíralapú újságok vásárlása. Na persze, az USA-ban, ahol elterjedt a napi-, hetilapok elektronikus beszerezése, de mikor lesz ez itthon elérhető, gondolhatnánk. Nos, a válasz egészen pontos: most.

Megjelent ugyanis a Dimag Reader for iPad, amelynek segítségével már az Apple iPad készülékeken is elérhető a dimag.hu piactér digitális magazinválasztéka. A digitális magazin nem egy weboldal és nem egy online újság. A digitális magazin az újságárusoknál kapható nyomtatott magazin formailag teljes mértékben megegyező digitális változata, mely tartalmilag rengeteg interaktív meglepetést is tartalmazhat. A digitális magazinokban találkozhatunk interaktív linkekkel, videó tartalmakkal és extra képgalériákkal is. Az extra tartalmakon kívül, az egyetlen különbség, hogy a digitális lapot nem papíron veheti kézbe az olvasó, hanem az internet segítségével vásárolhatja meg, fizetheti elő, majd töltheti le a számítógépére illetve Apple iPad eszközére.

Digmag magazinok

A kiadványok az ingyenesen letölthető Dimag reader programmal olvashatók. A magazinok letöltését követően nincs szükség internetkapcsolatra sem. További előny, hogy a digitális magazinok kedvezőbb áron érhetők el, mivel előállításuk során nincs nyomdaköltség. A digitális magazinok tartalmai könnyen kereshetőek, így archiválására is használhatók. Környezetbarát termék, mivel nincs papírfelhasználás.

Kínálat
Jelenleg többek között a PC World, VOX, Ezermester, The Explorer, SztárSport, FourFourTwo, Libri Napos Oldalak, 576Kbyte, Vitorlázás, Computerworld, Hangfoglalás, Over, Díszmadár, AutóFórum, Macska, Kutya, Aqua, Formula, Indóház, 100%Fradi, Otthonok és kertek, Fishinfo, Golden Harmony, Mirax mesemagazin, fotoVideo, Makészház-Passzívház magazinok digitális változata közül választhat az olvasó, de a kínálat folyamatosan bővül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés