Connect with us

Hirdetés

technokrata

WiFi-kapcsolat a Volánbuszokon

Kütyük

WiFi-kapcsolat a Volánbuszokon

80 távolsági járaton térítésmentesen használható a Wi-Fi internetkapcsolat utazás közben.

Mind a munkában, mind pedig a szórakozásban kitűnő társ lehet, gyors és egyszerű internetelérést biztosítva a felhasználóknak. Szeretnénk minél jobban kibővíteni a felhasználás módját, ennek érdekében a reptéri minibuszok után most a Volánbusz távolsági járatainak több mint hatvan százalékát is elláttuk WiFi-kapcsolattal, amelyek HotSpotként funkcionálva izgalmas útitárssá válnak a mindennapokban” – mondta el Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

Az újításnak köszönhetően 2010. szeptember 30-tól az utasok térítésmentesen internetezhetnek útközben notebookjaikon vagy egyéb WLAN-elérésre képes eszközükön. A ma kapható összes hordozható számítógép és a legtöbb okostelefon képes WiFi technológiával kapcsolódni a világhálóhoz.

“Társaságunk folyamatosan keresi azokat a szolgáltatásbővítési lehetőségeket, amelyek az utazók kényelmét szolgálják. Nagyon örülünk annak, hogy a kor technikai lehetőségét és az utazók inter nethez való jutásának igényét összhangba tudtuk hozni úgy, hogy ez semmilyen pluszköltséget nem jelent az utasok számára” – tette hozzá Fajcsák Lajos, a Volánbusz Zrt. forgalmi és kereskedelmi igazgatója.

Az ingyenes internetkapcsolat számos lehetőséget ad az utazóknak. A Budapestről Sopronba látogatók például végigolvashatják azokat az e-mailjeiket, amelyekre hétközben esetleg nem jutott idejük, de a nyaraláson készült fotóikat is közzé tudják tenni a közösségi oldalakon a közel négyórás utazás alatt.

Az internetes szolgáltatás 34 vonalon érhető el, többek között a bécsi, a soproni, a zalaegerszegi, a nagykanizsai, a szekszárdi, a pécsi, a bajai, a szegedi, a battonyai és az egri járatokon vehető igénybe a WiFi-matricával ellátott autóbuszokon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés