Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Galaxy Tab Magyarországon

Kütyük

Samsung Galaxy Tab Magyarországon

A táblagépek kora hazánkban is elkezdődik.

A Samsung Galaxy Tab mobiltelefon és laptop egyben – zsebnaptár méretben. A 7”-os TFT-LCD-je lehetővé teszi filmek, fényképek nézegetését, e-könyvek olvasását, dokumentumok megosztását – akár útközben is. A kijelzőn folyamatosan kommunikálhatunk e-mail, normál telefon- vagy videohívás, SMS és MMS üzenetek révén, valamint kapcsolódhatunk a közösségi oldalakhoz is. A készülék támogatja a legújabb Adobe Flash Player 10.1 verziót, így a webes videók vagy Flash-es weboldalak is megjeleníthetők. A 380 grammos készülék kis túlzással zsebre is tehető, vastagsága alulról veri a 12 millimétert.

Samsung-Galaxy-Tab tablet

A 3G/HSPA kapcsolattal, 802.11n Wi-Fi-vel és Bluetooth 3.0-val rendelkező Samsung Galaxy Tab új lehetőségeket kínál a mobilkommunikáció terén. A világ bármely pontján egyetlen érintéssel egy egész konferenciát kezdeményezhetünk: a 7”-os kijelzőn videokonferencia-hívással egyszerre láthatjuk az összes résztvevőt. Emellett az asztalon kihangosítva használhatjuk telefonként, útközben pedig a vezetékes vagy Bluetooth fejhallgatóval mobiltelefonként működik.

Az Android 2.2 operációs rendszerre épülő, 1 GHz-es Cortex A8 processzorral működtetett készülék támogatja a HD felbontású videó tartalmakat, számos multimédia formátumban (pl. DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264) lejátssza. A készülék előlapi kamerája pedig lehetővé teszi a videotelefonálást 3G-n keresztül, miközben a hátsó kamera fényképek és videók felvételét biztosítja. A Galaxy Tab segítségével képeinket, videóinkat és zenéinket a DLNA szabványú kapcsolattal rendelkező tévével, asztali vagy hordozható számítógéppel is megoszthatjuk.

Nem csak a hardver
A Readers Hub elektronikus tartalmak olvasására készült alkalmazás, amelynek révén hatalmas digitális könyvtár válik elérhetővé a felhasználó számára, a klasszikus irodalomtól kezdve a szakirodalmon át a legújabb bestsellerekig. Magyarországon egyelőre angol nyelvű könyvek és magyar nyelvű napilapok és magazinok lesznek elérhetőek.

A Social Hub a felhasználó kapcsolatrendszerének átlátható szervezését és szinkronizálását segíti. Egyetlen felületen láthatjuk az e-maileket, SMS-eket, chat üzeneteket és közösségi fiókokat, így egyszerre több emberrel, több csatornán tartható a kapcsolat.

És végül a készülék hazai elérhetősége: a Samsung Galaxy Tab elsőként a T-Mobile-nál kapható majd. Várhatóan novemberben érkezik, pontos ára egyelőre nem ismert.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés