Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy ágyban Pamela Andersonnal

Kütyük

Egy ágyban Pamela Andersonnal

Nokia reklámkampány a szőke kebelcsodával.

Még jobb felbontás, még nagyobb memória, még gyorsabb processzor, még-még-még… Van egy határ, ami után már a geek felhasználók is csak nehezen hozhatók lázba, hiába jobb valamiben egy okostelefon az elődeinél/riválisainál. Mit tehet ilyenkor egy marketinges, ha el akarja adni a terméket? Elsősorban nem a készülékre koncentrál, hanem egy életérzést akar eladni; és/vagy beveti a végső fegyvert: a nőt.

Pamela Anderson

Ezt tette a Nokia is, legújabb, N8-as telefonja kapcsán. Nem is akárkit – a 90-es évek szexszimbólumát, Pamela Andersont kérték fel a finnek a reklámkampányhoz, amire a szőkeség rábólintott (nyilván ebben nagy szerepe volt annak a vaskos csekknek is, amit a kezébe nyomtak). A szeptember végén (valamikor 25-e és 30-a között) megjelenő készülék tehát az egykori Playboy nyuszi kezei között bontogatja szárnyait – ilyenkor a férfiember el is gondolkodik, ha a boltban Pamelát is választani lehetne…

Nokia N8

Azoknak, akiket érdekelnek az okostelefon paraméterei is, eláruljuk, hogy egyáltalán nem elhanyagolandó a tudása. Sőt, mi több, komoly figyelmet érdemel, hiszen olyan tulajdonságokkal emelkedik ki a tömegből, mint 12 megapixeles (igen, tizenkettő) kamera, amivel akár HD videót (720p) is rögzíthetünk. A Symbian^3-at futtató okostelefon a grafikus megjelenítést hardveresen gyorsítja, illetve többérintéses zoomolásra képes. 640×360 pixeles AMOLED kijelzője érintésérzékeny (kapacitív). 16 GB-nyi belső tárterülettel rendelkezik, 256 MB-nyi RAM-mal, és egy 680 MHz-es ARM 11 processzor hajtja meg. Természetesen ellátták Wi-Fi-vel (b/g/n), illetve GPS és 3G képességekkel is rendelkezik.

További részletek a telefonról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés