Connect with us

technokrata

Tom és Jerry az Interneten

Kütyük

Tom és Jerry az Interneten

Megelevenednek a klasszikus rajzfilmek szereplői, akár játszani is lehet velük.

Rozsaszin parducA Turner Broadcasting System klasszikus rajzfilmeket tartalmazó csatornája, a Boomerang elindította vadonatúj weboldalát Magyarországon, Romániában és Lengyelországban. A magyar változat elsősorban a legkisebbeknek és a családoknak szóló szórakoztató és biztonságos időtöltés a világhálón.

A web 2.0 elemekben gazdag oldal színes és mulatságos látványvilága a szülők és a gyerekek számára egyaránt ismerős és kedvelt rajzfilmekből épül fel. Az oldalra látogatók gazdag videoösszeállítást találnak itt kedvenc Boomerang rajzfilmjeikből, játékokkal játszhatnak (puzzle, maszk készítés, alkotó játékok, klasszikus, pontszerző játékok), valamint ötleteket meríthetnek közös programokhoz, vagy egyéb szabadidős elfoglaltságokhoz. A honlapon havonta megújuló nyereményjáték is várja a klasszikus rajzfilmek szerelmeseit.

Boomerang
A Boomerang csatornán olyan világhíres, időtlen rajzfilmeket nézhet az egész család, mint a Scooby-Doo, a Tom és Jerry, a Bolondos Dallamok vagy a Frédi és Béni. A szülők megtalálják itt régi kedvenceiket, akik visszaidézik a felhőtlen gyerekkort, de az új generációt is magukkal ragadják a Rózsaszín párduc, a Turpi Úrfi, a Hong Kong Phooey, a Flúgos Futam, vagy a Tapsi Hapsi bolondos történetei.

A Boomerang elérhető Belgiumban, Bulgáriában, Bahrainben, Horvátországban, a Cseh Köztársaságban, Cipruson, Franciaországban, Németországban, Magyarországon, Olaszországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában, Dél-Afrikában, Spanyolországban, a Közel-Keleten, Hollandiában, Oroszországban és az Egyesült Királyságban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin