Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen Navigon navigáció a T-Mobile-osoknak

Kütyük

Ingyen Navigon navigáció a T-Mobile-osoknak

Segít parkoló helyet találni és megtudhatjuk, van-e vihar készülőben.

A személyre szabható navigációs megoldás, a Navigon T-Mobile Edition a mai naptól kapható. A Navigon iPhone alkalmazása világszerte eddig több mint egy millió iPhone-t változtatott navigációs eszközzé. A Magyar Telekom szerződéssel rendelkező iPhone tulajdonosok a Navigon MobileNavigator iPhone alapverzióját (autós, gyalogos navigáció) most ingyen kaphatják meg, mely különböző szolgáltatáscsomagokkal frissíthető.

navigon-iphone

Jellemzők
– iOS 4 támogatás
– Magyar térképanyag
– Turn-by-Turn navigáció 2D-ben
– Automatikus nappali és éjszakai üzemmód
– Álló és fekvő formátumban is használható
– Időjárás Live
– Clever Parking
– Bővített célállomás információ
– Javított Reality View
– Javított grafikus kijelzés
– Intelligens címmegadás
– Google Local Search
– Bővített gyalogos navigáció
– Facebook és Twitter kapcsolódás

A már ismert funkciók mellett, mint a Google Local Search vagy a Bővített gyalogos navigáció, az alkalmazás új tulajdonságok széles skáláját kínálja. Míg a Clever Parking segít parkoló helyet találni olyan nagyvárosokban, mint Budapest, a felhasználók azt is megtudhatják, hogy vihar van-e készülőben, vagy a jeges utak miatt lesz szükség nagyobb odafigyelésre bizonyos területeken a téli utazások során. A vezetők ezt az információt és a POI-kat a célállomáson egy jól átlátható kijelzőn tekinthetik meg közvetlenül a célállomás megadását követően.

A Navigon T-Mobile Edition alkalmazás továbbá alkalmas az iPhone legfrissebb operációs rendszerével, az iOS 4 rendszerrel történő használatra, és olyan új tulajdonságok nyújtotta előnyöket használ ki, mint a többfeladatos funkció. Amikor a felhasználó egy új alkalmazást indít vagy hívást fogad, a navigációs rendszer pozicionálási tájékoztatása és hangjelzései a háttérben tovább futnak. Amint a felhasználó visszatér a navigációs alkalmazásba, az alkalmazást ismét az utoljára használt menüben találja.

Az alapverzió tulajdonságai az egyéni igényekhez szabottan bővíthetők. Hét további szolgáltatáscsomag közül lehet választani. A 3D-s csomaggal a felhasználók az előttük lévő útról nem csak valósághű nézetet kapnak (Reality View Pro), de a Panorama View 3D-nek köszönhetően a környező vidéket is látják a navigációs kijelzőjükön. A Prémium csomag(3D-s térképnézet, helyzetmegosztás, egyedi útvonaltervezés és Navigon MyRoutes), a Biztonsági és Relax csomag (SOS segélykérés, Sávasszisztens pro, Sebességasszisztens, és Radar-info) a Traffic Live csomag, Europe 20 csomag (frissítés az alaptérképről 20 európai ország térképére) és a Kelet-európai régió Déli csomag (frissítés az alaptérképről Kelet-Európa déli régiójának térképére – a csomag a következő országokat tartalmazza: Lengyelország, Cseh Körtársaság, Szlovákia, Magyarország, Románia, Szerbia, Bosznia Hercegovina, Horvátország, Szlovénia). Az iPod kontrollt és az iPhone névjegyekhez történő a hozzáférést lehetővé tevő ingyenes Bónusz csomag az alkalmazás regisztrálásakor ingyenesen letölthető.

A Navigon select T-Mobile Edition mostantól kapható a magyarországi Apple App áruházban. A Magyar Telekom szerződéssel rendelkező összes iPhone tulajdonos az alapverziót ingyen töltheti le. A további csomagok az alkalmazáson belül az In App Purchase-n keresztül vásárolható meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés