Connect with us

technokrata

3D-s navigációt kínál a Sygic Aura

Kütyük

3D-s navigációt kínál a Sygic Aura

Autós navigálás és a gyalogosközpontú irányítás, közösségi élettel telítve.

A hannoveri Cebit kapcsán bejelentette navigációs termékét a Sygic. A készülék több mint húsz nyelven képes hangutasításokat adni, a POI-hoz rendelt földrajzi koordináták és információkat a Wikipédiából szerzi, és mindezt TeleAtlas térképalapon teszi.

Teljes 3D-s tartalom, gyönyörű képek épületekről és tájakról, gyors és egyszerű válaszok az Aurától helyzetváltoztatás esetén. Gyors útvonaltervezés, házszámszintű információk, sávasszisztens, sztrádajelzések, sebességkorlátozó figyelmezetések, traffipax jelzések. Készülékünkben tárolt telefonszámokhoz közvetlen híváslehetőség, barátok keresése, találkozási pontok. A közösségi opció megosztást tesz lehetővé más Aura felhasználókkal.

A Sygic az előtelepített adatok stratégiáját választotta, gazdaságos belsőmemóriás tárolással kombinálva. Azoknak, akik az online kapcsolatot részesítik előnyben, az Aura valós idejű információkat ajánl. Chatelhet, barátok hollétéről tájékozódhat, megoszthatja velük tartózkodási helyét, vagy választott későbbi célpontját, időjárást és forgalmat ellenőrizhet.

Három év fejlesztőmunkájának eredménye a termék, mondta Michal Stencl, a Sygic elnöke. Az Aura a következő generációs okostelefonok és személyes navigációs eszközökre készült, olyan készülékekre és operációs rendszerekre, mint az iPhone, a Google Android, a Windows Phone 7.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu