Connect with us

Hirdetés

technokrata

iGO primo: a Nav N Go prémium navigációs szoftvere

Kütyük

iGO primo: a Nav N Go prémium navigációs szoftvere

A figyelmeztető útjelző táblák és az útkereszteződések előzetes megjelenítésével biztonságosabb vezetést tesz lehetővé az utakon.

Az iGO primo ugyanarra a felhasználói felületre épül, mellyel a 2009-ben megjelent iGO amigo szoftvermegoldásban ismerkedhettünk meg. A vállalat legújabb terméke több mint 30 funkcióval és több száz továbbfejlesztett megoldással egészíti ki az iGO My way motorját.

Az OEM partnerek egyéni igényeire szabott megoldásai révén biztosítja a partnerek számára az egyedi grafikus felhasználói felületet (GUI). Az olyan opcionális funkciók, mint például a teherautó- vagy flotta navigáció, az eszközgyártók egyre növekvő igényeit hivatott kiszolgálni. „Driver Alert” funkciója a figyelmeztető útjelző táblák és az útkereszteződések előzetes, valósághű megjelenítésével biztonságosabb vezetést tesz lehetővé az utakon. Emellett a domborzat új, valósághű megjelenítése növeli a távolabbi területek láthatóságát.

Csakúgy, mint korábbi Nav N Go termékek esetében, a legfrissebb térképekhez közvetlenül a naviextras.com frissítőportálon keresztül juthatnak a végfelhasználók. Ezen felül az iGO primo vadonatúj, „Intelligens útvonaladatok” funkciója a hét adott napjának és az adott napszaknak megfelelően tervezi meg a lehető legmegfelelőbb útvonalat a Tele Atlas és a Navteq közlekedési adatainak segítségével.

A vállalat az iGO primo első kiadásait a hannoveri CeBIT 7-es csarnokának C36/2-es standján a kiválasztott partnerek készülékein mutatja be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés