Connect with us

technokrata

iGO primo: a Nav N Go prémium navigációs szoftvere

Kütyük

iGO primo: a Nav N Go prémium navigációs szoftvere

A figyelmeztető útjelző táblák és az útkereszteződések előzetes megjelenítésével biztonságosabb vezetést tesz lehetővé az utakon.

Az iGO primo ugyanarra a felhasználói felületre épül, mellyel a 2009-ben megjelent iGO amigo szoftvermegoldásban ismerkedhettünk meg. A vállalat legújabb terméke több mint 30 funkcióval és több száz továbbfejlesztett megoldással egészíti ki az iGO My way motorját.

Az OEM partnerek egyéni igényeire szabott megoldásai révén biztosítja a partnerek számára az egyedi grafikus felhasználói felületet (GUI). Az olyan opcionális funkciók, mint például a teherautó- vagy flotta navigáció, az eszközgyártók egyre növekvő igényeit hivatott kiszolgálni. „Driver Alert” funkciója a figyelmeztető útjelző táblák és az útkereszteződések előzetes, valósághű megjelenítésével biztonságosabb vezetést tesz lehetővé az utakon. Emellett a domborzat új, valósághű megjelenítése növeli a távolabbi területek láthatóságát.

Csakúgy, mint korábbi Nav N Go termékek esetében, a legfrissebb térképekhez közvetlenül a naviextras.com frissítőportálon keresztül juthatnak a végfelhasználók. Ezen felül az iGO primo vadonatúj, „Intelligens útvonaladatok” funkciója a hét adott napjának és az adott napszaknak megfelelően tervezi meg a lehető legmegfelelőbb útvonalat a Tele Atlas és a Navteq közlekedési adatainak segítségével.

A vállalat az iGO primo első kiadásait a hannoveri CeBIT 7-es csarnokának C36/2-es standján a kiválasztott partnerek készülékein mutatja be.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu