Connect with us

technokrata

Egyszerű Nokia olcsón

Kütyük

Egyszerű Nokia olcsón

Nokia 2330 kedvező áron a Vodafone-nál.

A Vodafone már forgalmazza a Nokia 2330-as készülékét, mely a praktikus és könnyen kezelhető készülékek sorát gyarapítja. Az elegáns külsővel ellátott telefon gyakorlatilag minden lényeges funkcióval rendelkezik, ami a mindennapok során szükséges lehet.

Újabb finn készülékkel bővült a hazai Vodafone kínálata. A Nokia 2330 alacsony árkategóriájával és egyszerű, mégis elegáns megjelenésével könnyű használatot és megbízhatóságot sejtet.

A mindössze 80 grammos készülék esetében az információkhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolat és EMS (Enhanced Messaging Service – fejlett üzenetkezelési szolgáltatás) kliens, illetve OviMail alkalmazás segítségével biztosított.

A zenék és a rádióműsorok a beépített sztereó FM rádión keresztül érhetőek el, a praktikus rádiófelvétel funkció segítségével pedig többször meghallgathatóak. További előadók és zeneszámok a Vodafone Zenetáron keresztül tölthetőek le, ami továbbra is díjmentesen vehető igénybe az első 2 hét alatt. A videófelvevő hozzájárul az élmények megörökítéséhez, melyeket az 1,8 colos képátlójú, 128×160 pixeles felbontású TFT kijelzőn újra átélhetünk.

A GPRS és Bluetooth kompatibilis készülék ˝B˝ kategóriás előfizetéssel már 1.990 forintért megvásárolható a Vodafone üzleteiben, valamint a Vodafone Online Shopon keresztül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés