Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes könyvolvasó iPhone-ra

Kütyük

Ingyenes könyvolvasó iPhone-ra

KS Reader új formában.

Láthatáron az új köntösbe öltöztetett iPhone könyvolvasó, a KS Reader. A fejlesztők célja nem egyszerűen egy szimpla könyvolvasó program legújabb verzióját kiadni. Nem kisebb feladatot tűztek ki maguk elé, mint hogy egy online írói közösséget hozzanak létre, ahol akció és interakció történik, s mindeközben lehetőség nyílik egy új és modern elektronikus könyvtár létrehozására is a felhasználók bevonásával. Természetesen ennek eléréséhez újítani kellett a már meglévő programon, így a KS Reader vérfrissítésen ment keresztül, s ennek köszönhetően több újdonságot is magában rejt.

Egyrészt grafikai ráncfelvarráson ment keresztül, így még átláthatóbb és igényesebb megjelenésűvé vált, másrészt bővült a könyvkínálat. A fejlesztő ígérete szerint heti 1-2 könyvvel fog rendszeresen nőni a letölthető alkotások száma. További újítás, hogy ezek után láthatóvá válik, hogy egy adott könyvet korábban hányan töltöttek le előttünk, így könnyítve meg a választást.

Az újonnan megszerzett alkotást lehet értékelni és könyvenként egy hozzászólást is közzé lehet tenni, amit a többi felhasználó is olvashat és reagálhat rá. Lehetőség nyílik rá, hogy reklámfelületet lehessen benne létrehozni, azonban ez az ígéretek szerint nem fogja zavarni a felhasználókat. A már említett, szemmel is látható újításokon kívül, a program rendszerébe is belenyúltak a készítők, így gyorsabb és kényelmesebb lesz a használata.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés