Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mini mobil net csomag a Pannontól

Kütyük

Mini mobil net csomag a Pannontól

20 MB-os új mobil net tarifát vezetett be a Pannon.

A mobiltelefon kijelzőjén történő internetezés ma már nem újdonság: praktikus módja ez a legfrissebb hírek, események nyomon követésének, moziműsor, menetrend böngészésének, a közösségi oldalak elérésének, de akár e-mailezhetünk is a mobiltelefonunk segítségével. Köszönhetően a nagy adatátviteli sebességet biztosító 3G/HSDPA- kapcsolatra képes telefonok egyre növekvő számának, valamint az egyre jobb területi lefedettségnek, egyre többen interneteznek telefonjukon.

A Pannon legújabb, Mobil Internet 20 MB szolgáltatásának havidíja mindössze 480 forint. Ráadásul a szolgáltatás 2009. július 1. és szeptember 30. közötti első megrendelés esetén akciósan kipróbálható: aki ezen időszak alatt rendeli meg, az első hónapban 0 forint lesz a havidíja, ráadásul még hűségnyilatkozatot sem kell ezért aláírni. A csomagban foglalt adatmennyiség elegendő lehet- rendszeres e-mailezésre (csatolmányok nélkül), vagy weboldalak böngészésére (Opera Mini böngésző használata ajánlott).

˝A mobiltelefonon internetezve gyorsabban telik az idő a metrón, vagy a bolti pénztárnál, és így tovább. Emellett az állandó e-mail-elérés segítségével hatékonyabb lehet a munka és könnyebb a barátokkal való kapcsolattartás is. A Pannon megítélése szerint a mobiltelefonok kijelzője – a megfelelő adatcsomaggal – kiváló lehetőség az ügyfeleink számára arra, hogy online maradhassanak˝ – mondta el Niklas Lind, a Pannon internetért felelős megbízott igazgatója.

A csomagban foglalt adatforgalmi keret elhasználása után fizetendő forgalmi díj 32 forint/MB. A promóciós időszak lejáratakor a szolgáltatás automatikusan fentmarad, és azért bruttó 480 forintos havidíjat számláz a Pannon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés